Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 28napon. Ovum...

Ma vagyok a 28napon. Ovum 6-an volt.17-an rózsaszin pecsételés azóta szúr az alhasam. A bal petefészkem. Puffadás és rettentö álmosság de a front miatt is lehet.25-ös tesztet mikor érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés
Átlag 28-31 ciklusaim vannnak.
2015. máj. 22. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes tesztelni, amikor kimarad a menzesz. Türelmedtől függ. Nekem 12. dpo-n 25-ös teszt pozi lett, én nem szeretem a várakozást.. Viszont reggeli elsőből érdemes tesztelni, szóval valamelyik reggel. Ha biztosra szeretnél menni akkor a 31 napos ciklust vedd figyelembe, ha nincs türelmed neked sem akkor akár holnap reggel is lehet. 6-a már nem most volt.
2015. máj. 22. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ovuteszteltem. 5 ès 6-án tojâsnyák ovu fájdalom.Együtt voltunk 4-an,6-an,12-èn.
2015. máj. 22. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor is több mint két hete volt. :) Ha 8-áig is húzódott az ovud akkor is 14. napon vagy. Tényleg te tudod mikor tesztelsz, jó eséllyel már kimutatja, ha biztosra szeretnél menni jövő héten is ráérsz.
2015. máj. 22. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelhetsz már, ha tényleg akkor bolt az ovud.
2015. máj. 23. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!