Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Almossag vagy fejfajas jelentk...

Almossag vagy fejfajas jelentkezhet a terhesseg legelso heteiben? (1-2-3 het)

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

mindketto. De a gond az, hogy erre nem tudod alapozni azt, hogy vajon varandos vagy-e? mert a PMS pre menstruacios szindroma tunetei kozott os szerepelhet az almossag a fejfajas meg plane.

Az teny, higy ha maskor nem szoktal "hulla faradt lenni" menstruacio elott vagy a kornyeken akkor az lehet jo jel:-) (de tel van en folyamazosan faradt es almos vagyok)

Tesztelj a menszeszedkent vart elso napon. Ha negativ de nem jon meg akkor egy het mulva megint. A menszesz elmaradasa a legtutibb jel, de az se bizonyito ereju minden esetben.

2015. jan. 18. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

1-2 hétben nem vagy terhes.

A 3. hétben is még csak vándorol a megtermékenyített petesejt a méh ürege felé.

A fejed fájhat, de hogy nem a terhességtől, az fix.

2015. jan. 18. 17:09
 3/3 piroska és a farkas ***** válasza:
Én az első trimeszterben - veszélyzetetett terheség miatt nem dolgoztam - 24 orábol 20-at aludtam. Mint akit fejbevertek.
2015. jan. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!