7-9. dpo-n iszonyú álmosság utalhat rá, hogy sikerült?
5 hónapja próbálkozunk, azóta figyelem a dolgokat. Az ovut általában érzem, de most 2x is volt az enyhe szurkálás ciklus közepén, azért nem tudom pontosan.
Ovu után mindig érzékeny lesz a mellem + meg is duzzad, de most annyira nehéznek érzem őket, mint még kb sosem. Valamint ma szinte egész nap csak aludnék, pedig sosem szoktam napközben alvásra vágyni vagy aludni, csak ha beteg vagyok. Ma viszont már 2x is aludtam.
A menstruációig még egy hetem van.
Ne keress tüneteket!Ha sikerükt is még csak most kezd beágyazódni.A nem várt napján tesztelj.Ajánlom a facelle tesztet,az nagyon jó!
Drukkolok!majd írd meg mi lett!
Én dettó így voltam, mint te. Mensi előtt egy héttel rám tört az álmosság. Aludtam is egy órát, pedig sose szoktam, én is csak akkor, ha beteg vagyok.
Ma van a nem várt napja és elég erős pozit teszteltem. :)
Nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között, de nekem bejött. :) drukkolok, hogy neked is! ;)
Köszönöm nektek!
Igyekszem nem keresni, de amikor valami ennyire "furcsa" dolog jön, csak eszembe jut, hogy hátha.
3. és 4. válaszoló, remélem, nálam is hasonló lesz az eredmény :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!