Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utalhat terhességre ha 2...

Ercsi32 kérdése:

Utalhat terhességre ha 2 nappal a nemvárt előtt erős mell feszülésem van, pedig általában ilyenkor már el szokott múlni?

Figyelt kérdés
Utalhat terhességre a mell feszülése a mensi előtt két nappal, ha normál esetben ilyenkor már általában elmúlik? Ugyanúgy fáj mint mindig, az egész mellem feszül, fáj.

2015. aug. 2. 13:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
Igen,velem is így volt. :)
2015. aug. 2. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is két nappal előtte kezdődött, pedig máskor már legalább 5-7 nappal korábban.
2015. aug. 2. 14:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Tegnap nagyon érzékeny volt a mellbimbom is, de semmi más jel. Ma reggel viszont a vitamin beszedése utan (ehgyomorra) eleg erős hányinger tort rám egy par percre, de nem tudtam eldönteni hogy amiatt hogy nem ettem elotte, vagy esetleg előjel lehet.? Délután pedig ugy el kezdett gorcsolni a hasam mint amikor megjön. Ja, ma kellene megjonnie, hat eddig meg semmi. Jo lenne ha nem jönne meg!:)
2015. aug. 4. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz?
2015. aug. 4. 17:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha ma nem jon meg, holnap reggel gondoltam. Csak sajnos múlt hónapban is késett 2 napot es a teszteléses, 3.reggelen megjött, igy nem is kellett megcsinálom.:( de nem voltak tuneteim, eleg biztos voltam benne hogy meg fog jonni, mert elmúlt a mell feszülésem. De most meg enyhén mindig megvan.:)
2015. aug. 4. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, drukkolok!
2015. aug. 4. 17:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom, aranyos vagy! Egyenlőre reménykedem reggelig.:)
2015. aug. 4. 18:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Es nálad? Te írtad hogy neked is igy van es különben 5-7 nappal korábban szokott lenni ez a tünet?
2015. aug. 4. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem így volt, amikor már baba miatt nem jött meg:) Előtte, amikor viszont megjött, akkor kezdődött szinte mindig 5-7 nappal előtte a mellérzékenység. 11 hkm:)
2015. aug. 4. 20:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Gratula a babahoz! Nagy boldogság lehet!:) Holnap megírom mi újság.
2015. aug. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!