Lehetséges az, hogy menstruáció előtt 4 nappal 2 erős pozi tesztem van?
Figyelt kérdés
Fáj a cicim, ezert gyanus volt. Fel vagyok fazva, ezert megcsinaltam a tesztet, nehog a gyogyszer artson neki ha van terhesség. Lecsesztek hogy verzes elott minek csinaltam meg... HOlnap megyek pisit adni a laborba, es megyek a magandolimhoz.2015. máj. 4. 16:05
1/22 A kérdező kommentje:
Ja es annyit mondott a szakrendelesen a doki h igyak Kamillat. Most vettem egy masik tipusu tesztet, mgcsinalom azt is.
2015. máj. 4. 16:06
2/22 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, a peteérésed is lehetett hamarabb.
Gratulálok! :)
3/22 anonim válasza:
Igyal sok meleg teat es tözegafonya levet. Vagy akar tözegafonya kapszulat C-vitaminnal.
Nekem ezt tanacsolta az orvosom a terhesseg elejen, amikor felfaztam.
Boldog babavarast!
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A szakrendeles el akartak velem hitetni h nem is vagyok terhes. Most csinaltam meg a harmadik tesztet, ez is pozitiv:)
2015. máj. 4. 16:42
5/22 anonim válasza:
Mestruáció előtt 4 nappal van 2 erős pozi teszted. Akkor szerinted lehetséges vagy sem?
Gratulálok :)
6/22 anonim válasza:
Kedves kérdező megmutatod a teszteket???
8/22 A kérdező kommentje:
Igen, mindjart kuLdom a linket
2015. máj. 4. 17:21
10/22 A kérdező kommentje:
Egyébként az utóbbi fél évben nagyon rendszertelen volt a vérzésem. Hónap végén jött meg mindig, de az utóbbi időben már volt hogy 8-án, 10-én, sőt, még 14-én is. Stresszes munkahelyem volt... Remélem holnap a dokim ki tud mutatni valamit az UH-n, mert ma semmit sem láttak az ügyeleten :(
2015. máj. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!