A Dorina kérdése:
Fiút gyereket szeretnék. Valaki valami tipp ami bevált?
Figyelt kérdés
Több felé praktikát is olvastam itt a neten. De nektek valami bevált már?2016. okt. 18. 21:52
11/15 anonim válasza:
Próbáld ki a miénket :)
1. Akarj nagyonnagyon és kizárólag lányt
2. Ovu előtt 3 nappal legyetek együtt később már ne hogy tuti lány legyen
Nekünk bejött mert kisfiunk van, akit semmilyen lányra nem cserélnék el ha visszamehetnék az időben, mem is értem miért akartam annyira lányt
Imádni fogod akármi lesz a lába között. De az ovusat megpróbálhatod azért hátha de tudd hogy nem garancia
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszokat! Én is hasonló praktikákra gondoltam mint az ovulációs idő vagy lúgosítás, aktus előtt egy csésze fekete, azt gondoltam én is hogy ez nem 100% , de teszek a cél érdekébe.
2016. okt. 19. 11:11
13/15 anonim válasza:
Nálunk bejött a fiú! Ovuteszttel néztem, és ovu napján illetve utána levő napon voltunk együtt (igaz ovu előtt is 3 nappal(habár itt kicsi az esély hogy túlélik, 48-72 óra a permák élettartama-nem lett volna baj ha lány, de 51%ban fiút akartunk) és használtunk Conceive plus megtermékenyítést stimuláló gélt (ami lúgos, hisz a spermáknak biztosít kedvező pH-t, így a kisfickók sem halnak ki )
14/15 anonim válasza:
Egyébként még annyival kiegészíteném a válaszom,hogy statisztikák szerint több fiú születik,mint lány,tehát jó esélyekkel indulsz
(azt ne kérdezzétek,hogy miért így van,az orvosok se tudják rá a magyarázatot)
15/15 A kérdező kommentje:
Most fogok ovu tesztet venni, utána nézek annak a krémnek. Aztán hátha sikerül. :)
2016. okt. 26. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!