Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhenkivüli terhesség esetén...

Méhenkivüli terhesség esetén ha már nincs "kávézacc" szerü folyás, akkor lehetséges, hogy spontán vetélés volt vagy felszivódott?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és utolsó hozzászóló:

valóban méhen kívüli volt a terhességetek?

nekem is most ilyen gyanú van, a petefészeknél látnak vmit, a méhemben semmit kb.3héttel fogantatás után...

köszi előre is a választ...

2010. aug. 17. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Nem derült ki 100 %-ra, mert elhalt, és spontán távozott. Nagyon kicsi volt, nem tudni, hogy a ciszta volt előbb a petefészeknél, vagy amiatt lett cisztám. Megértelek, szörnyű a várakozás.
2010. aug. 17. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
köszönöm a választ, remélem rendben lesz, bár aggódom miatta...
2010. aug. 17. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha megvolt a kontroll-uh, írd meg, légyszi, hogy minden rendben van-e! Drukkolok!
2010. aug. 18. 11:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Most már minden rendbe van,méhenkivüli terhesség volt,de a természet megoldotta,magátol felszivódott.Megérte várni és az orvosra halgatni,igy hát megmaradt a petevezetékem ás átjárható is maradt.Most meg gyurunk a következö terhességre,de egyelöre még várat magára.
2010. aug. 20. 09:56
 16/17 anonim ***** válasza:

sziasztok, az augusztus 17-i hozzaszolo vagyok...nalam szerencsesen alakult a vizsgalat, megtalaltuk a babust mehen belul kb.4,5hetes :)

koszonom h irtatok es drukkolok nektek...jo egeszseget kivanok!

2010. aug. 21. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megírtátok! Minden jót!:)
2010. aug. 25. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!