Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés után terhesség?

Vetélés után terhesség?

Figyelt kérdés

Múlthét hétfőn volt a 11.ciklusnapom és az nap reggel meg előtte este rózsaszínes nyák távozott,azt hittem korábban van valamiért ovu...Ma ugyanez történt,csak a nyák egy kicsit több de ugyanúgy halvány rózsaszín..Én ezt nem nagyon értem...

Az előző terhességemnél a 22. ciklusnapon volt az ovu,és 35 napos volt a ciklusom..Szóval ezek az értékek vetélés után is mérvadóak?Mivel hogy azóta egyszer jött meg így csak tippelgetek és figyelem a jelzéseket...Ja és a ciklus.hu-n olvastam a méhszáj vizsgálatról steril kézzel,na én ezt a 11.ciklusnap óta nézem,akkor alacsonyan volt nagyon,rá 2 napra már fentebb volt,pár napig egy szintben majd mára már annyira fent hogy azt sem tudom megnézni hogy puha e...Szerintetek ez most ovuláció, vagy beágyazódás?

2011. máj. 13. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ovuláció!
2011. máj. 15. 15:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor a 11.ciklusnapon mért volt nyálkás vérzés(egyáltalán nem olyan volt mint a mostani a 22.napon)pirosas,tehát rendesen egy kis vér keveredett a nyálkában,a mostani meg inkább sárgás barna volt és nagyon kevés..
2011. máj. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!