Csináltam 5 pozitív terhességi tesztet, de a 6-dik és 7-dik negatív lett! Hogy létezik ez?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 13:34
1/11 anonim válasza:
Mind ugyanolyan teszt volt?Reggel csináltad mindet?
Kép?
5/11 anonim válasza:
Hát az elég furcsa, hogy 5 pozitív után negatív lett.. Egyáltalán miért csináltál még 2 tesztet? Menj el nőgyógyászhoz
6/11 anonim válasza:
Csináld meg azokat is pozitívra. Mondjuk húzz egy merőleges vonalat a meglévőre.
7/11 anonim válasza:
Egy pszichiáter kaszálna az ezen az oldalon begyűjtött páciensekből!
8/11 anonim válasza:
Mikor csináltad a 6., 7.-et?
HA később, lehet baj van, és nincs baba.
Ha ugyanakkor, pár óra eltéréssel simán lehet hogy nem volt elég koncentrált a vizelet.
9/11 anonim válasza:
MIÉRT kell ennyit csinálni?
Én és az összes gyerekes barátnőm 2 db tesztet csinált, h tuti pozitív-e. Szerintem épeszű embernek eszébe sem jutna sorozatban csinálni a teszteket.
10/11 anonim válasza:
Ha meg kettot csinal vki megertem.. en 3at csinaltam egyet keses elott kettot utana..de ez mar durva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!