Létezik, hogy az ovuteszt teljesen negatív? Vannak olyan napok, amikor egyáltalán nem látszik rajta semmi?
Figyelt kérdés
Még csak most próbálkozom vele, 6. ciklusnapon vagyok, de aránylag rövidek a ciklusaim, 26-28 naposak, ezért gondoltam, megnézek egyet, de teljesen hómező. Délutáni pisiből van.2015. nov. 12. 18:03
1/3 anonim válasza:
Szia. Ovu tesztet minden nap ugyanabban az idöben elötte 1-2órával már ne fogyasz folyadékot!
2/3 anonim válasza:
szia. egyszer proba keppen vegigcsinaltam egy ciklust ovuteszttel. létezik igen. 1-2 napig volt olyan nekem a ciklus elejen es a ciklus legvégén. függ attól, hogy milyen a teszt, mennyit iszol, pisilsz-e elotte. nekem ugy adott szep pozitívat, hogy 2 órán át nem ittam nem pisiltem es este 20 orakkor csinaltam. ovu előtt egy nappal mar majdnem pozi lett es utana mar megint alig volt masodik csik. én a helyedben a kov. 1-2 napot kihagynám, nagy eséllyel megint negativ lesz aztán erősödik majd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nehéz, hogy ne igyak, mert az utóbbi napokban nagyon szomjas vagyok valamiért.
2015. nov. 13. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!