Pozitív vagy teljesen negatív?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tervezzük a babát, még van két napom menzeszig, de van itthon pár tesztem, így nem sajnáltam egyet elpazarolni, mivel megöl a kíváncsiság :)
Szerintetek? Ti is látjátok?
X-epil teszt
2015. júl. 30. 08:54
3/11 anonim válasza:
Rendkívl halovány, gyenge második csíkot látok. Élőben milyen?
4/11 anonim válasza:
valamit én is látok, két nap múlva talán már nem is kell keresgélni. Drukk!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, élőben rózsaszín, de tény, hogy halvány.
2015. júl. 30. 08:59
8/11 anonim válasza:
Nagyon homályos a kép, de valami nekem is dereng ott. Azt nem merném még mondani hogy pozitív, de drukkolok hogy erősödjön!
9/11 anonim válasza:
Ne mondjátok már 100%-ra hogy pozitív..
Főleg egy x-epil tesztre (ami nekem pl elég gyakran lett ilyen) eleinte én is fel raktam ide, mondták h jajj gratula ez pozitív, bele is éltem magam aztán nem volt semmi.. Így már a sok negatív teszt hatására a nem várt előtt nem is tesztelek. Ha sikerül a baba akkor az nem várt után is ott lesz és szép pozitív tesztet lehet vele produkálni..
Szóval én azt ajánlom neked h 2 nap múlva tesztelj egy facelle teszttel. Hajrá :)
10/11 anonim válasza:
Szia. Nagyon halványan mintha ott lenne a második csík. Én gyógyszertári érzékenyebb teszttel megismételném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!