Létezik hogy a sima pisibe mártós xepil tesztcsík negatív, a vizeletsugarason meg nagyon halványan de ott egy második csík?
Tévhittel ellentètben a vizeletsugaras olcso tesztek vannak olyan jok, mint a drágábbak..csak bereklámozzak h Jajj de jo dragabb es tuti kimutatja... egy draga teszt sem kepes csodakra.
X epilrol amugysem hallottam eddig túlsok jót.:)
Szoval persze, hogy lehetseges.:)
Ha még nincs is itt a nemvárt ideje, kár ennyit tesztelni... ilyenkor még annyira kevés a HCG, hogy ha egy kicsit is hígabb a pisi, simán negatív lesz a pozi után. Egy barátnőm is járt úgy (Németországban), hogy pozi teszt után ment nődokihoz, nem tudta, hogy ott kell helyben pozi tesztet produkálni, persze ivott és pisilt is előtte, negatív is lett a tesztje, el is küldték, hogy jöjjön vissza később. Pedig ez már bőven a nemvárt után történt!!!!! Nyáron lesz egy éves a "negatív" tesztje.
Tehát nem kell kapkodni, türelem. :) Én is éveket vártam a babára, egyszer volt egy nemvárt előtti halvány pozi tesztem, de időre ugyanúgy megjött. Nem érintett jól... Na akkor döntöttem, el, hogy 14-15. Dpo előtt SOHA nem tesztelek mégegyszer.
Várd meg minimum azt, hogy késsen, ne pazarold addig a teszteket, meg az idegeidet!!!
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!