Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy a terhességi...

Létezik hogy a terhességi teszt még negatív de már erőshányinger jelentkezik terhességi tünetként?

Figyelt kérdés

Még csak a ciklusom 16.napján vagyok és ezt egy normális menstruáció előzte meg ami 3 napot késett...tudom hogy nagyon korai a tesztelés de mivel napok óta erős hányinger rel és szédüléssel küzdök elbizonytalanodtam. ..vettem ovu tesztet és mellé egy terhességi tesztet mert soha nem lehet tudni..a tesztet du meg is csináltam nagyon halvány csík lett a második reggel megismételtem egy másfajta tesztel most is van rajta egy halvány csík...fogalmam sincs mikor volt peteérésem. ..de lehetséges hogy baba van? csak nagyon korán teszteltem ...egy biztos naponta rosszul vagyok ma már a kávé is vissza jött...

Vélemény?Mert ez így elég hihetetlen. ..

2015. nov. 13. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem. A teszt a HCGt mutatja ki a szervezetedben. A HCG okozza a terhességi hányingert. Ha nincs HCG a szervezetedben a teszt szerint, akkor a terhesség nem okozhatja. A tünetek onnantól jelentkezhetnek csak, amikortól HCGt termelsz. Valami más okozza a hanyingered.
2015. nov. 13. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, most látom pozitív lett a teszted? Akkor miert írod az elején hogy negatív? WTF? Ha pozitív akkor lehet hanyingered es terhes vagy, ha negatív akkor nem, csak döntsd már el, hogy melyik.
2015. nov. 13. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Most melyik teszten lett halvány a csík? A terhességin vagy az ovulációson?

Első válaszoló jól írta, amíg nincs elegendő hcg a szervezetben (amit a terhességi teszt is kimutat), addig nem lehet a terhességtől hányingered. Persze a kötekedők kedvéért hozzáteszem, hogy kivétel mindig akad.

2015. nov. 13. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy negatív mert nagyon halvány és nekem nem egyértelmű hiszen akár szellemcsík is lehet...ezért csináltam két különböző tesztet...mindkettő ugyanolyan halvány...az ovulációs tesztet is meg csináltam az nem jelez peteérést...
2015. nov. 13. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egyértelműen látod két teszten is szinesen a második csíkot, akkor terhes vagy.
2015. nov. 13. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Megmutatod a tesztet? Ha meg tudnánk nézni,jobban tudnánk segíteni is.
2015. nov. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!