Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma a múlt el a menstruációm. Szexeltem a pasimmal. Elment bennem. Mennyi esély van a tergességre?
Nincs peteérésem.
2016. okt. 15. 21:05
3/11 anonim válasza:
Miért vállal be ilyen bizonytalan dolgokat kedves kismama?
4/11 anonim válasza:
ha nincs peteérés, akkor nincs terhesség
de ezt honnan tudod hogy nincs?
5/11 anonim válasza:
Van rá esély hisz bármikor lehet peteérésed. Én menzi 3. Napján estem teherbe. Munkatársam meg úgy szexelt ahogy te. Gyönyörű fia van.
9/11 anonim válasza:
Termeszetesen lehetsz terhes hisz nem vagy orvos hogy nincs ovud nem vizsgaltad ki magad. Szoval kezdj el baba neveken gondolkozni.....meg h ezek utan mi lesz..
10/11 anonim válasza:
Mért kell lepontozgatni mindenkit??
Ha ellentétes véleménye van valakinek (akár kérdezőnek) akkor írja is le, ne csak az ujjakat nyomogassa, mert így nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!