Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok rosszul a terhes nőktől?
Figyelt kérdés
A hányinger kerülget, illetve elkezdek szédülni, ha látok egy terhes nőt.2016. szept. 26. 19:42
2/12 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy kérdező?! Igazából nem tudom.. Miért van rád ilyen hatással egy várandós nő.. Abba is gondolj bele hogy egyszer várandós volt anyukád éppen veled...
3/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Nem tudom, mert amúgy szeretem a gyerekeket, csak egyszerűen rosszul vagyok, ha látom, hogy feszül a hasa, meg a mellei olyan nagyok.....
2016. szept. 26. 19:47
4/12 anonim válasza:
Mert hiba van a készülékedben.
5/12 anonim válasza:
Valószínűleg tudat alatt betegesen félsz a terhességtől.. Más ötletem nincs.. Mert egyébként ez egy természetes dolog az élet velejárója.. Nem kell ettől félni. De ha jelenleg így állsz hozzá akkor valószínűleg magadat se fogod tudni elfogadni mikor gyermeket fogsz várni.. De lehet hogy ez néhány év múlva változni fog.
6/12 anonim válasza:
Hn 94 elfelejted a 22/L t irni mi tortent?
7/12 anonim válasza:
Nem mindig írom oda. Már ez is baj kedves utolsó? ;)
8/12 anonim válasza:
Hogyhogy nincs kiírva a neved HN94? Ki elől bujkálsz?
9/12 anonim válasza:
Nem bújkálok senki elől aki ismer engem az tudja melyik válasz az enyém ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!