Van értelme a védőnőnek? Az összes környékbeli kismama és a barátnőim is lemondták és most én is vacillálok. Szerintetek?
Kifogyott az érvekből 55 :D.
Járunk orvoshoz is természetesen, amikor szükséges :).
nem fogytam ki,csak kezd a beszélgetés egy olyan színvonalra süllyedni,ami már nem tart számot az érdeklődésemre.
Honnan tudom,hogy egy orvoshoz járunk,meg a többi épületes gondolat...
Itt vajon hol a védőnő?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
jó kérdés,itt hol a védőnő?
Ne kérdezz ilyeneket,mert ezek bevezetnék azt is,hogy éjszaka is ott aludjon egy védőnő mindenkinél,biztos ami biztos,nehogy éheztesd a gyereked.
Tényleg,arra hivatkoztok,hogy azért van rátok szükség,mert az embereket ellenőrizgetni kell,de akkor meg kell változtani az eddigi gyakorlatot,ami szerint pl. a 2 éves státusz után a 3 éves a legközelebbi,amikor az embereket elétek citálják.
Ez nem jó,mert egy év alatt éhen lehet halni,ezen túl kb két hetente elétek kell járulni a gyerek 18 éves koráig. Vagy ha nem,akkor továbbra sincs semmi értelme az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!