Van értelme a védőnőnek? Az összes környékbeli kismama és a barátnőim is lemondták és most én is vacillálok. Szerintetek?
értem,én vagyok ellenszenves:)
de egyetlen dolgot nem írt még senki a nagy kérdésre,hogy MIRE JÓ VÉDŐNŐ?
mi haszna?
Mi az amit tőle lehet megtudni,mint legautentikusabb személytől? Amiben hozzáértő,nélkülözhetetlen,amire azt lehet mondani,hogy tessék,ez az értelme a védőnő intézményének.
Miért van az,hogy az ember tudja,hogy mire jó az orvos?
vagy miért kell a szülésznő?
vagy akár egy könyvelőre mi szükség? bizonyos szempontból ő is nélkülözhetetlen.
de a védőnőnek mi a bánat haszna van?
egyébként a személyeskedésnek nem sok értelme van,akkor szoktak személyeskedni,ha elfogynak az érvek.
nem hiszem,hogy pl a gyerekorvosunk véleménye olyan lesújtó lehet rólam,mint a védőnőm.
Vajon ez miért lehet?
Nekem pl.: nem hianyzik a gyerekorvos. Holott harom gyerekem van. A korzeti orvosunk egy oltari bunko no.
A vedono 17 eve ugyanaz. Minden vedooltas beadasi ideje, vizsgalatok ebben a 17 evben, barmi papir, az egyetlen volt, aki hiba es nagykepuseg nelkul vegezte a munkajat.
ennek se füle se farka.
a gyöngyösi éheztetők se mondták le a védőnőt,mégis megtörtént a tragédia,meg a Szigetszentmilkósiak se.azokat miért nem vette észre a nagyon hasznos védőnő?
ebből is az jön le,hogy értelme semmi,csak még egy ellenőrző szervet akarnak milliók nyakába ültetni mint egy rendőrállamban.
Bezzeg a cigánysorra a lábukat se merik betenni néhány helyen,csak a normális embereket vegzálják.
Ezzel a logikával azt is mondhatnád,hogy menjen ki a rendőrség minden héten minden kisgyerekes anyához ellenőrizni,hogy hátha éhezteti,igazán kibírjuk azt a heti egy alkalmat.Nem érzed,hogy ez milyen képtelen logika?
A gyöngyösiek lenondták.
A védőnő az aki felügyeli egészségesen fejlődnek e a gyerekek. Ez valóban nem fontos ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!