Van értelme a védőnőnek? Az összes környékbeli kismama és a barátnőim is lemondták és most én is vacillálok. Szerintetek?
nálatok nincs gyerekorvosi ügyelet?
és éjszaka hívogatod a védőnőt?
Én is tudok írni példát az ellenkezőjére. Nem vette észre, hogy az újszülöttünk sorvad, egyre nyúzottabb, az aggodalmaimra (hogy sokat bukik, állandóan sír, álló nap csuklik, köhög) legyintett. Szerencsére a gyerekorvos nem ezt tette, hetente jártunk hozzá kontrollra (reflux volt az ok).
A gyerek köldökével se tudott mit kezdeni, pedig csak lápiszolni kellett volna egyszer. Gyerekorvos magától kijött érte.
A pici háromhónaposan nem tartotta a fejét, "á, jó lesz az", kiderült hogy durván fvgt hipotón plusz a csípője kötött. 14 hónap kemény gyógytorna után indult el.
Minden mérésnél félreméri. Még erre se jó. Egyébként van mérleg, centi otthon.
És ő egy frissen végzett, akivel sose voltam udvariatlan, nyitottan álltam hozzá, de folyton folyvást leszerepel.
Igen, jól írod! Nálunk nincs gyermekorvosi ügyelet. Sima ügyelet van, vagy 30 km-re van gyermekorvosi ugyelet. A sima ügyelettől mentsen meg a ég... tudnék mesélni!
2. A cukrom határértéken volt, így a nőgyógyászom annyit mondott hogy diétázzak. Így én a védőnőhöz fordultam segítségért és nem mondott hülyeségeket mert a következő terhelésem a diétának köszönhetően már jó volt.
Egyéb kérdés?
És ezért le kell pontozni? Melyik védőnő tette?
Ennyire összezártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!