Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy csak...

Terhes vagyok vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a párommal, és kipróbáltuk a gumit ami nem igazán vált be nálunk egyikünk részéről sem. Pár alkalommal megszakítással védekeztünk, de sem az élethelyzetem sem a korom nem engedi meg, hogy esetleg becsússzon egy baba így ezt az opciót már teljesen kizárom. Tablettát fogok szedni már van időpontom a dokihoz. A főproblémám az hogy világéletemben rendszertelen volt a menstruációm és ez még több okot ad annak, hogy mindig aggódjak. Régen egy dokim azt mondta nem baj, majd mire ennyi idős leszek amennyi most leszek beáll...nem így történt. Ahhoz képest rendszeresebb ez tény de igen gyakori hogy gondol egyet és akár 2-3 hónapig nem jön meg. Már vettem tesztet most volt szombaton 2 hete, hogy megtörtént az eset előtte hónapban nem volt menstruációm és általában 13. körül szokott megjönni. Nincs semmi tünetem, se a mellem nem feszül se semmi. Maximum hogy eszek de azt mindig is szoktam. Híztam 2 kilót szóval most keményen megállom, hogy ne egyek annyit de szinte mindig eszembe jut, hogy mi van ha mégis terhes vagyok. Ha már valami miatt érzek valamit a hasam tájékán rögtön ez jut eszembe...és sztem ha lenne is tünetem már kb. a bebeszélés miatt. Jövőhéten megyek doki mert mindezek mellett sztem még egy fertőzést is összeszedtem... :D Ja és a megszakításnál nem az utolsó pillanatban szakította meg és ügyeltünk mindenre...már amennyire ennél lehet. Én nem annyira bízok ebben, de a párom előző kapcsolatban évekig sikeresen alkalmazta.

Előre is köszönök minden választ! :)

2016. okt. 13. 16:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes.

Mi terveztük a babát. Egy hét késés után is csak extra halvány volt a tesztem, inkább mondtam negatívnak.

Aztán csak nem jött meg, 11 nap után már halvány, de egyértelmű pozitív lett.

A doki majd megmondja, mit lát.

De azt jó, ha tudod, hogy leggyakrabban rendszertelen ciklusnál fordul elő, hogy túl későn derül ki a terhesség.

Viszont addig úgy se tudod elkezdeni a tablettát, amíg nem jön meg.

2016. okt. 13. 18:56
 12/32 anonim ***** válasza:
Gumi nélkül szex előtt láttál negatív AIDS tesztet az emberedtől?
2016. okt. 13. 19:02
 13/32 anonim ***** válasza:
39%

Istenem, ez a sok állandó kötekedő már kikészít ezen az oldalon!

Előfordulhat, hogy terhes vagy!Nem sok az esélye, de megeshet... Most akkor már csináltál tesztet?

2016. okt. 13. 19:52
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt a kérdésemre! :)) Igen csináltam az aktus után 14.napon az egyértelmű negatív volt. Most vettem egyet holnap reggel megcsinálom! Azért beszélek őszintén a dokimmal és megkérem, hogy vizsgáljon meg, mert addig úgyse fogok megnyugodni. A régi dokim mondta mikor 13 voltam, hogy ez teljesen normális befog állni...de csütörtökön erről is beszélek a dokimmal. És remélem, hogy nem vagyok terhes, bár tünetem tényleg nincs engem csak a mensim aggaszt, de sajnos az világéletemben ilyen önéletű volt. Régen nagyon durván kimaradozott mostanra már nagyon sokkal rendszeresebb, de még így is... :<

A kötekedőknek meg köszönöm, hogy írtak de nem vagyok kisegítve velük!

2016. okt. 13. 21:50
 15/32 A kérdező kommentje:
Ami tesztet vettem az a megjövő mensi előtt 4-5 nappal már elvileg kimutatja, de ugye nekem 13-14. körül szokott megjönni. Elvileg ez már jelzi, de amiket olvastam szerintem engem már csak a doktor fog tudni megnyugtatni. :"D
2016. okt. 13. 21:52
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Most mindent félretéve, kicsit vedd már komolyabban, ne tegyél mindenhova smiley-t, sokkal komolyabb dolgokról van itt szó, ha 18 vagy állj felnőttként a dolgokhoz, ne csak a lábadat tudjad széttárni!
2016. okt. 13. 22:00
 17/32 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, abszolút nem értem, hogy a smileynak meg a komolyan veszem a dolgokat-nak mi köze van egymáshoz! Most ha nem küldök hangulatjelet az embereknek miért lesz jobb? Ha nem venném komolyan bajlódnék azzal, hogy minél több információt tudjak meg és ha nem lennék kétségbeesve szerinted feltettem volna ide a kérdésem, annak ellenére, hogy tudom, hogy itt mindenki kb. sárral dobálja azt aki életében egyszer elszúrt valamit? Nem vagyok kíváncsi arra, hogy a sok olyan ember aki tökéletesnek hiszi magát és lenéz és lehurrog másokat azért mert egyszer valamit nem jól csináltak itt akadékoskodik, de egyszerűen már nem érdekel, mert tudom, hogy vannak olyanok akik válaszolnak lehurrogás és lenézés nélkül arra a kérdésre(EZ NAGYON FONTOS) amit feltettem ÉS NEM pedig arra amit nem! Úgy gondolom az hogy most teszek oda hangulatjelet vagy sem olyannyira nem változtat a dolgokon, hogy azt kifejezni nem tudom! De akkor közkívánatra hanyagolom, hogy senki lelkivilágát ne sértsem meg és hogy ne hitessem el senkivel hogy egy shift+.zárójelbezár küldésével kevésbé veszem komolyan ezt a dolgot!!!!
2016. okt. 13. 22:08
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszer hibaztal. Minden alkalommal, amikor gumi nelkul voltal egyutt ferfival.

Nem jarsz iskolaba?

2016. okt. 13. 22:16
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
De értsd meg, hogy pont nem erről van szó. Persze nagyon szép és jó bebeszélni magadnak, hogy hát egyszer hibáztam, bárkivel megesik. Sajnos ez egy pár fokkal komolyabb dolog. Az ember hibázik amikor meghúzza a kocsit, elfelejt fizetni a pékségben, elveszt valamit, elfelejti bezárni az ajtót. De ez nem ilyen dolog, ezek többször ismételt, tudatosan tett dolgok, aminek egyes egyedül te vagy a felelőse (és akivel tetted). Innentől kezdve nincs jogod rajtunk számon kérni, hogy mért cseszünk le.
2016. okt. 13. 22:21
 20/32 A kérdező kommentje:
És te/ön jársz/jár iskolába? Dolgozik már? Gyerekek? Család, hogy van? Hány éves csak hogy átlagot tudjak számítani... Ugyan nem publikus 2 alkalomról beszélünk, igen a matek nem az erősségem de addig eltudok számolni. Viszont neked most ettől jobb lesz, hogy itt ülsz a gép előtt és rám pazarolod a drága időd? És se nekem se magadnak nem segítesz? Nem voltál a helyzetemben nem is leszel soha. Hibáztam a célom az, hogy ebből a helyzetből minél jobban kijöjjek és hogy ezután tablettával védekezzek. Nincs 100% os védelem csak ha nem csinálom ezt is tudom. De azt is hogy a megszakítás közel sem olyan mint mikor semmi nincs, lehet hogy csak egy fokkal jobb, de mégse voltunk teljesen hülyék. Mert hogy hülyék voltunk azt tudom! De már hiába vagyunk utólag okosak. Nem kibújni akarok a helyzetből hanem megoldani. Ezután védekezünk rendesen.
2016. okt. 13. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!