Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy csak...

Terhes vagyok vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a párommal, és kipróbáltuk a gumit ami nem igazán vált be nálunk egyikünk részéről sem. Pár alkalommal megszakítással védekeztünk, de sem az élethelyzetem sem a korom nem engedi meg, hogy esetleg becsússzon egy baba így ezt az opciót már teljesen kizárom. Tablettát fogok szedni már van időpontom a dokihoz. A főproblémám az hogy világéletemben rendszertelen volt a menstruációm és ez még több okot ad annak, hogy mindig aggódjak. Régen egy dokim azt mondta nem baj, majd mire ennyi idős leszek amennyi most leszek beáll...nem így történt. Ahhoz képest rendszeresebb ez tény de igen gyakori hogy gondol egyet és akár 2-3 hónapig nem jön meg. Már vettem tesztet most volt szombaton 2 hete, hogy megtörtént az eset előtte hónapban nem volt menstruációm és általában 13. körül szokott megjönni. Nincs semmi tünetem, se a mellem nem feszül se semmi. Maximum hogy eszek de azt mindig is szoktam. Híztam 2 kilót szóval most keményen megállom, hogy ne egyek annyit de szinte mindig eszembe jut, hogy mi van ha mégis terhes vagyok. Ha már valami miatt érzek valamit a hasam tájékán rögtön ez jut eszembe...és sztem ha lenne is tünetem már kb. a bebeszélés miatt. Jövőhéten megyek doki mert mindezek mellett sztem még egy fertőzést is összeszedtem... :D Ja és a megszakításnál nem az utolsó pillanatban szakította meg és ügyeltünk mindenre...már amennyire ennél lehet. Én nem annyira bízok ebben, de a párom előző kapcsolatban évekig sikeresen alkalmazta.

Előre is köszönök minden választ! :)

2016. okt. 13. 16:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Csak úgy a statisztika kedvéért, hány éves vagy ?
2016. okt. 13. 17:01
 2/32 A kérdező kommentje:
18 :)
2016. okt. 13. 17:03
 3/32 anonim ***** válasza:
Gratulalok...
2016. okt. 13. 17:13
 4/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen pont erre volt szükségem! :) Nem kérek az ítélkezésekből és a sajnálatokból, én szerintem egy teljesen normális kérdéssel fordultam ide, igen igazad van nem védekeztem gumival és tablettával de most már a gratulálásokkal se tudok ezen változtatni! Hétvégén csináltam egy tesztet és negatív lett, holnap reggel csinálok még egyet. A dokinál meg íratok fogamzásgátlót! A kérdésem ugyanakkor még mindig él, szeretném tudni hogy a rendszertelen menstruációm és az adott körülményeket tekintve mennyi az esély arra, hogy az vagyok? Előre is köszönöm ismét annak aki segítene ebben :)
2016. okt. 13. 17:18
 5/32 A kérdező kommentje:
Elnézést...javítanám magam *nem mindig védekeztem...stb
2016. okt. 13. 17:19
 6/32 anonim ***** válasza:
88%

Mosoly-jellel nyugtazod a fertozest...

Belemesz az ovszer nelkuli szex-be...

Ki tudja, mit szedtel ossze, hiszen a parod masokkal is igy volt egyutt...

2016. okt. 13. 17:23
 7/32 A kérdező kommentje:

Igen belementem az óvszer nélküli szexbe... Elkaptam valamit amit már korábban is elkaptam a barátom nélkül is. De a kérdésem még mindig nem arról szól hogy mit tettem. Hanem arról hogy ebben a helyzetben a jelek nélkül és 1 negatív tesztel mennyi az esély, hogy mégis?

A mosolygós jellel meg semmit nem nyugtázok. És köszönöm, hogy már mindent megtudtam arról hogy milyen szörnyűséget tettem, de mint hangsúlyoztam ezt visszacsinálni nem tudom és inkább tanulok belőle, hogy máskor ne kerüljek ilyen helyzetbe.

2016. okt. 13. 17:29
 8/32 anonim ***** válasza:
65%

Hiaba okoskodsz. Nem most kell itt ilyen mindent tudo nonek bemutatkoznod. Hanem amikor felelotlenek vagytok.

Nem vagy terhes.

2016. okt. 13. 17:32
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rendszertelen a menzim volt hogy 4 hónapig nem volt semmi aztán megjött... A következő hónapban megint késett a harmadikban meg már pozitív lett a teszt. 27 hetes kismama vagyok, de nálunk nem volt gond a baba... De ha régóta rendszertelen a vérzésed miért nem vizsgáltatod ki magad nézess hormonsort nekem így derült ki a PCO illetve az IR és hogy gond van a pajzsmirigy működéssel.
2016. okt. 13. 18:37
 10/32 anonim ***** válasza:
Jah és abban a hónapban amikor nem jött meg akkor még negatív lett a teszt csak a következő hónapban lett pozitív
2016. okt. 13. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!