Lehetek terhes? Vagy már csak beképzelem a tüneteket?
Figyelt kérdés
Pontosan 18 napja volt az aktus, a tablettát aznap elfelejtettem bevenni, de még 12 órán belül pótoltam. Elkezdett fájni a hasam, hasmenésem volt, gyomorégés, és mostmár percenként nézem és nyomkodom nem-e duzzadtak a melleim, de mostmár azt érzem, hogy 2x-esére nőttek... Lehet így baj ?2015. jan. 15. 23:09
1/8 anonim válasza:
A ciklusodtól is függ és mikor volt az utolsó vérzésed.
2/8 anonim válasza:
Ilyen korai terhesség egyrészt nem "terhesség", mert ilyenkor még nem annak hívják, másrészt nincsenek tünetei. Ha kimarad a menzeszed csinálj tesztet, annál korábban nem lehet megtudni, hogy esetleg teherbe estél-e.
3/8 anonim válasza:
A 18 napos terhesség miért is nem terhesség??? Az 1 napos is terhesség...kis butus :)
Valószínű, hogy nem vagy terhes! 1. tabi kimarad az nem gond, pláne ha pótoltad is. Persze személy függő, de icipici esélye van...
4/8 A kérdező kommentje:
A 6. tabit vettem be később... kb 2 nappal előtte múlt el az előző menstruációm
2015. jan. 15. 23:55
5/8 anonim válasza:
3 Azért nem terhesség, bár ez csak egy definíciós kérdés, de hivatalosan tényleg így van, mert csak a menzesz kimaradásától számítják, igaz, ha valakinek kimarad és egy hét múlva közlik vele, hogy terhes akkor 3 hetes terhesnek számít. Viszont előtte (a menzesz előtt rengeteg dolog történhet, ami miatt nem lesz gyerek mégsem) emiatt nem terhesség. Én sem tudtam egyébként, csak valamelyik fórumon estek nekem ezzel, én is azt gondoltam, hogy van 1 napos terhesség, de nincs, utánaolvastam. Mondjuk a 18 nap azért aggályos, mert a 14 napon kellene elvben megjönnie a kérdezőnek és már 4 nap is elmúlt. Szerintem csinálj gyorsan tesztet kedves kérdező!
6/8 A kérdező kommentje:
De az aktus az előző menstruáció első napjától számolva a 6. napon volt, nem a hónap közepén. Következő hétfőn kell megjönnie.
2015. jan. 16. 13:46
7/8 anonim válasza:
Menzesz utáni 6. napon nem valószínű, hogy teherbe esel, a peteérés normális esetben a két menzesz között van. Persze néha megesik az is, hogy valakinek olyankor van a peteérése, de ritka. Én nem aggódnék a helyedben.
8/8 anonim válasza:
Kedves #5-s! A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják! Azaz még terhes se vagy de már úgy számolják! Szóval mikor a pasi belédélvez már 2hetes terhes vagy papíron!
Olvass jobban a dolgok után!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!