Terhes lehetek, vagy 'csak' beképzelem?
Mensi utáni együttlétünk óta más állapotban érzem magam, vagyis, úgy érzem, terhes vagyok. A melleim feszülnek, 4 napja volt/van egy kis barnás pecsélgetésem, bár azóta inkább ilyen barnás-rózsaszínes hártyaszerű valami jön, mennyiségre nem sok, de nem tudom, hogy ez jó-e.
Tesztet csináltam párat, de nem igazán látok rajta semmit, egy volt, amin nagyon halványan látszott a második csík, de szerintem még túl korai. Tegnaptól hányingerem van a kajaszagtól, sőt, még a kedvenc ételemet fogyasztva is rám jött. Egy hét múlva fog megjönni elvileg, de már nagyon kíváncsi vagyok!! Tudtok valami olyan teszten, ami még a várt mensi előtt képes kimutatni?
Még nem lehet semmiből sem tudni ilyen korán! Ha netán terhes vagy, akkor sincs még semmi tünete, még csak a beágyazódásnál tartasz. HA terhes vagy!! A hányinger pozitív teszt után kezdődik! Mivel a teszt is a HCG-t mutatja ki, és a hányinger is attól van. De mire megérzed, addigra a teszt már elég erős, mivel az már azt is kimutatja, hogy a normálnál egy ici-picit magasabb a HCG szinted! Amúgy nekem a tüszőrepedés után (nem az együttlét után, mert az ovuláció lehet hogy csak 3 nappal utána van, és akkor termékenyül meg a petesejt) 11 nappal mutatta ki a teszt nagyon-nagyon halványan, de annyira, hogy csak másnap mertem azt mondani, hogy igen, ez tényleg csík!
De reméljük, terhes vagy mégis, de ezek a tünetek még biztos, hogy nem attól vannak!
Kedves kérdező!
Azóta már bizonyára teszteltél, vagy megjött... Mi az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!