Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok...

Szerintetek terhes vagyok vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
A párommal 8 hónapja vagyunk a gyerek projekten és eddig nem sikerült! Nem olyan rég 2 hete folyamatosan hánytam mindennap majd ez megszűnt, azt hittem vírus majd rá pár napra ismét 1 napig rosszul voltam. Azóta semmi! Több napja fáradékony vagyok és hát két napja hogy csúszik a menstruáciom. Mindig mielött megjön elötte fáj a hasam a melleim felvagyok puffadva de most csak a mai napon érezztem azt hogy megvannak dagadva a melleim, fájnak és néha szúr a hasam de emelett erős folyásom van! Nem merek még tesztet csinálni mert félek hogy csak lehangolna hisz régebben annyit csináltam de úgy remenykedünk a párommal hogy most végre sikerült! Kérlek segítsetek hogy vajon mi lehet. Tényleg terhesség vagy csak csúszik? :(

2014. febr. 16. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Simán lehet terhesség. Szerintem tesztelj holnap.
2014. febr. 16. 21:58
 2/16 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes. Holnapi elsõ vizelettel szerintem is már tesztelhetsz.
2014. febr. 16. 22:07
 3/16 A kérdező kommentje:
A duzzat mell és erős folyás meg pici hasfájdalom is lehet terhességi tünet?
2014. febr. 16. 22:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ha két napja csúszik, és két hete hánytál, akkor az kb. a megtermékenyítés idejétől volt. Az hogy lehet?

Én amúgy el tudom fogadni és hinni, olyan sokféle az emberek szervezete. De nem mindennapi!

Ugye megírod, hogy mi lett??? Olyan rossz, amikor olvasok, várnám a végeredményt, és nincs válasz a végén. :(

2014. febr. 16. 22:50
 5/16 A kérdező kommentje:
4-5 napig hanytam de szerintem az csak a vírus amit benyeltem! Mindenképp megírom hogy mi lett de nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni és terhes vagyok :( mindennél jobban vágyom rá!!!!
2014. febr. 16. 22:57
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Amilyen szerencsés vagy, tuti sikerült.

Az ostoba lánykáknak mindig hamar összejön.

2014. febr. 16. 23:03
 7/16 A kérdező kommentje:
Na hát igen, nekik egyből összejön más meg ha kell évekig vár és reménykedik egy kisbaba után :( remélem így lesz! Eddig mindig csödöt mondott a dolog... :/
2014. febr. 16. 23:15
 8/16 anonim ***** válasza:
na?
2014. febr. 17. 08:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Minden tünet babára utal, remélem sikerül! :) Írj hogy mi lett! 5 hkm
2014. febr. 17. 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:
?
2014. febr. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!