Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék, vagy csak...

Terhes lennék, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Eléggé a szexuális életem elején vagyok. A mensim rendszertelen a kezdetektől fogva, volt hogy megjött rendesen, de volt hogy kimaradt egy-két hónap. Ez most sem változott. Eddig két szexuális aktusban volt részem. (Az első után megjött, bár a két menses között 2 hónap telt el..) A másodikra picivel a vérzés előtt került sor (amikorra vártam..). Védekeztünk gumival, ami 99%, hogy nem szakadt ki, semmi baj nem történt. Ezért úgygondolom, nem lehetek terhes. Néha úgy érzem, mindjárt megjön.. aztán mégsem. Hányingerem van néha. De lehet ezt már csak beképzelem.. Nagyon aggódom. A mensi 4 napja késik.

Nektek mi a véleményetek? Lehet ez baba? Tesztet érdemes venni?

Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!

2013. júl. 4. 19:31
 1/2 sarah23 ***** válasza:
beképzeled,,nem vagy terhes,,ha nem szakadt ki tutira nem vagy az!nyugi,csak stresz azért késik
2013. júl. 4. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat, tesztelj.

De ha megfelelően használtátok a gumit, akkor szinte kizárt.

28hkm

2013. júl. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!