Ez a teszt pozitiv?

Figyelt kérdés
Megszakitasos vedekezessel vagyunk egyutt mindig a ferjemmel, de mar egy hete furan erzem magam..minden nap gorcsol a hasam, idonkent hanyinger, es a mellbimbok nagyon erzekenyek lettek, igy ma csinaltam egy tesztet es ilyen lett (egyuttletbol szamolva olyan 10-11nap telt el) [link]
2016. okt. 11. 11:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Nos, mizu?? /egyik előző voltam!../ :)
2016. okt. 18. 09:55
 32/44 A kérdező kommentje:
Koszi az erdeklodest.. a menszeszem 2napos volt osszesen, es keves .. csinaltam tesztet negativ, viszont a tunetek meg mindig meg vannak neha erosebben, neha meg semmi. Fura mert soha ilyen szituban nem voltam meg..
2016. okt. 18. 13:42
 33/44 anonim ***** válasza:
Majd irj kíváncsi vagyok az összes teszted pozitív akkor nem tapadt volna meg rendesen a pici?
2016. okt. 19. 16:06
 34/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, az "érdeklődő" voltam. Velem is volt ilyen hogy kétnapos volt, meg kéthetente jött meg!! Akkor elmentem a dokihoz azt mondta a stressz..!
2016. okt. 20. 10:40
 35/44 anonim ***** válasza:

És menj el orvoshoz /minél hamarabb.../ akkor megnyugszol.

:)

2016. okt. 20. 10:41
 36/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azota is vannak tunetek.. nem tudom most ez mit jelent pontosan de teszteltem tegnap es ma is facelle-el es ilyen lett [link]
2016. okt. 21. 10:05
 37/44 anonim ***** válasza:
Ezek negatív tesztek! A pozitív facelle, még ha halvány is, nem igy néz ki! Szerintem te már pszichésen produkálhatod a tüneteket is. Menj el dokihoz, hogy megnyugodj!
2016. okt. 21. 10:21
 38/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolso.. mivel van mar 2 gyermekem es tudom milyen mikor terhes vagyok, igy elhiheted h a tuneteket nem produkalom, hanem erzem oket es emiatt teszteltem is.. de ha te ugy gondolod h az ember kepes halvany teszteket produkalni pszichesen akkor egy igazi csodabogar lehetek a szemedben :D
2016. okt. 21. 10:27
 39/44 anonim ***** válasza:
Nem bántani akartalak, vagy piszkálni egyáltalán, ne haragudj. Nekem negyedik terhesség, én is láttam jó pár halvány pozitív tesztet, de azok a csíkok rózsaszínek, még ha alig láthatóak is. A te tesztjeiden pedig szürkések a csíkok. Menj el dokihoz, és akkor nem lesz ez a bizonytalanság. Szorítok, hogy úgy legyen ahigyan szeretnéd! :)
2016. okt. 21. 13:11
 40/44 anonim ***** válasza:
szia, mizu??????? :)
2016. nov. 8. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!