Ez a teszt pozitiv?

Figyelt kérdés
Megszakitasos vedekezessel vagyunk egyutt mindig a ferjemmel, de mar egy hete furan erzem magam..minden nap gorcsol a hasam, idonkent hanyinger, es a mellbimbok nagyon erzekenyek lettek, igy ma csinaltam egy tesztet es ilyen lett (egyuttletbol szamolva olyan 10-11nap telt el) [link]
2016. okt. 11. 11:44
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim között 22 hónap van, az kicsivel több, mint nálatok.

Nem mondom, hogy könnyű volt, de simán meg lehetett oldani. Igen, én is feltettem a magzatot, a nagy egy éves múlt, a harmadikon laktunk lift nélküli házban. Naponta x alkalommal vittem le és fel olben a nem karcsú gyereket, a baba a hasamban :). Semmi baj nem lett, időre, egészségesen született.

Most egymás legjobb barátai, kiskorukban is szuperül megvoltak.

Meg fogod oldani!

A ferjed mit szólna? Azért az is lényeges kérdés.

A tesztek pozitívak, az biztos.

2016. okt. 12. 09:01
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez szuper! :) /tudom,nekem/ most már én is veszek egyet, ezek után /8-as voltam/, bár max.tíz napos lehet.:))
2016. okt. 12. 09:17
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan meg tudjátok oldani hiszen mindent meg lehet! Családba 3 ikrek lettek termèszetes úton ès ők pèldaèrtèküen nevelik ès bánnak velük! Persze ezzel csak azt szerettem volna mondani,hogy megoldható minden dolog! Kìvánom,hogy minden rendben legyen! :)
2016. okt. 12. 09:29
 24/44 A kérdező kommentje:
meglatjuk meg jon-e a havim, jelenleg elmult szinte az osszes tunetem, ugyhogy lehet meg fog jonni :) meglatjuk..irok a fejlemenyekrol :) koszonom Mindenkinek a valaszokat :)
2016. okt. 12. 18:05
 25/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap rozsaszineztem .. akkor meg csak a wc papiron lattam par tuhegynyi foltot.. ma reggelre mar egy pici barnazas van a tisztasagin.. a hasfajas elmult.. gondolom ez azt jelenti hogy meg fog jonni rendesen
2016. okt. 14. 07:07
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo en is ebben a cipoben voltam kaptam is hormonpotlast hogy netortenjen ban ... En a helyedben ha tehetnem mar ma elmennek orvoshoz ... Esetleg az orvos is elvegez egy terhessegi gyorstesztet a rendeloben es pozitiv eredmenynel amr adhat valamilyen gyogyszert !!!
2016. okt. 14. 07:55
 27/44 anonim ***** válasza:
22=-es vagyok. Kérdező, lehet az őszi időjárás is bekavar nekünk..
2016. okt. 14. 08:42
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem csináltál még egy tesztet? Egy facellet mondjuk?! Szürkések a csíkok, lehet nem is volt terhesség, de ha igen, akkor kéne még egy teszt, ha pozi akkor azonnal doki, lehet csak progi pótlás kell.
2016. okt. 14. 08:45
 29/44 A kérdező kommentje:
Csinaltam meg tegnap, de nagyon halvany.. vagy nem volt terhesseg, vagy nem tudott megtapadni.. nem tudom
2016. okt. 14. 11:20
 30/44 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt.. ez volt a tegnap reggeli elso teszt szinte azonnal fotozva majd szaradas utan [link]

[link]

2016. okt. 14. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!