Ez a teszt pozitiv?
Figyelt kérdés
Megszakitasos vedekezessel vagyunk egyutt mindig a ferjemmel, de mar egy hete furan erzem magam..minden nap gorcsol a hasam, idonkent hanyinger, es a mellbimbok nagyon erzekenyek lettek, igy ma csinaltam egy tesztet es ilyen lett (egyuttletbol szamolva olyan 10-11nap telt el) [link] 2016. okt. 11. 11:44
1/44 anonim válasza:
Hát szerintem nem. Ez a teszt negatív.
2/44 anonim válasza:
Ez olyan erdekes inkabb. 2 nap mulva controll.
3/44 anonim válasza:
Látok valamit, pedig nem szoktam.
Meg nagyon kevés idő telt el az együttlét óta. Ez a teszt biztosan nem negatív, de ebből még bármi lehet.
Tesztelj 2-3 nap múlva.
4/44 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.. csinalok par napon belul megint, ha nem jon meg.. elvileg max meg 2 nap van a menszeszig, de mar ebben sem vagyok biztos mert az utobbi idoben egyszer 24-re, egyszer 26-ra aztan meg 28.-ra jott meg (mert meg csak 9honapja szultem a fiamat es meg nem allt be rendesen )
2016. okt. 11. 12:01
5/44 anonim válasza:
Attól függ hogy nézem(laptopról). Ha alulról, hogy a monitor sötétebb legyen, akkor mintha lenne ott egy halvány 2. csík is, de egyébként normál nézetben nem látszik. Mindenképp érdemes pár nap múlva még egy tesztet csinálni.
6/44 anonim válasza:
Szerintem ez negatív. Lehetnek a tünetek egyszerű PMS is. Én is kinéztem a szememet mindig..:))) most már nem izgat de lehet tényleg babát várok /mingyá szétrobban a mellem/ :) Üdv. 41/L
7/44 A kérdező kommentje:
En is remelem hogy ez csak a menszesz elojele :)
2016. okt. 11. 13:15
8/44 anonim válasza:
Az, csak előjel! Nálam sokszor volt így. Most mondjuk gyanús hogy meglátok egy cuki gyereket és folyik a könnyem a meghatottságtól /pedig rendelkezem egy 17 éves égedelemmel../ :) volt már hogy hajnalban volt hányingerem de az sem terhesség volt.
9/44 A kérdező kommentje:
Nekem a bimbo fajas a fura mert az csak akkor fajt mikor terhes voltam a gyerekekkel.. igazabol emiatt csinaltam tesztet is.. nalam a tobbi tunet nevezheto normalisnak
2016. okt. 11. 13:50
10/44 anonim válasza:
Ez halvány pozi :) egyértelmű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!