11/44 A kérdező kommentje:
Ha esetleg tenyleg nem jonne meg akkor penteken reggel csinalok megunt egy tesztet. Koszonom a valaszaitokat
9 hónapja szültél? Gratula, mert szerintem megint fog kb 9 hónap múlva. Nyugi akkorra nagyobb már fog tudni járni... :)
2016. okt. 11. 14:27
nekem ilyen lett és ezek a tünetek voltak mint neked és most 8 hetes vagyok :)
2016. okt. 11. 15:21
14/44 A kérdező kommentje:
Huu lanyok, azert most rendesen bennem van a para emiatt...ha esetleg tenyleg terhes lennek akkor vajon birnam a ket babaval? Egyaltalan terhesen hogyan emelnem fel a most 10kilos fiamat aki addigra mar meg nagyobb lesz.. szoval van min aggodnom.. :/ Meg van egy 7eves lanyom is...
15/44 A kérdező kommentje:
Vettem erzekeny tesztet, azonnal kijott a csik.. :/ kicsit most felek mi lesz.. valaki volt mar hasonlo helyzetben , vagyis pici babaval terhes lett megint?
[link] Kedves Kerdezo,
Pedig ezen a teszten egyertelmuen ott a 2. csik...
Csak egy kicsit toltam meg a kontrasztot es egybol egyertelmu...
A kerdes sokkal inkabb az, hogy igy is marad-e, hiszen ennyi nap alatt meg be sem agyazodott rendesen, tehat barmi lehet meg.
Arra pedig, hogy birni fogod-e, azt tudom mondani, hogy az ember mindent kibir, sokkal tobbet, mint amennyit gondolna, foleg ha szeretne is! Szoval drukkolok, h minden ugy alakuljon, ahogy a legjobb nektek! :)
[link]
2016. okt. 11. 18:53
Latom kozben okafogyotta valt a kontrasztozas, amig en etettem... :)
Egy baratunknal volt igy, hogy a 3. baba a 2. utan szuletett kb 11 honappal. Ok szereztek kulso segitseget az elso hetekre, mert nem volt mozgosithato nagymama. Az eleje nehez volt, de nagyon hamar belejottek. Es erdekes modon a 3. baba sokkal gyorsabban fejlodott, mint altalaban.
Szoval ne ess ketsegbe, mindent meg lehet oldani!
2016. okt. 11. 19:00
18/44 A kérdező kommentje:
Koszonom a pozitiv szavakat, nagyon sokat jelent! :*
Az tuti, hogy látszanak a második csíkok, de nem tűnnek színesnek. Vegyél a Rossmannban egy Facelle tesztet, hidd el, ha baba lesz, az már egyértelműen mutatni fogja! Egyébként, ha az is pozi lesz, nyugi, és örülj neki! Menni fog ;) !
2016. okt. 11. 21:02
Viszont egy hete még nem lehettek tünetek. Mindenképp próbálj egy Facelle tesztet, az megmondja az igazat :)
2016. okt. 11. 21:03
Kapcsolódó kérdések: