Ma írt fel az orvosom Clostilbegyt. Eddig rendszertelenül jött meg, és babát szeretnénk! Előfordulhat, hogy az első hónapban összejön a baba?
Szia!
Nekem 3,5 év után jött össze!
Remélem neked hamarabb fog! Szorítok!
18 hetes kismami
Nekem két és fél év után sikerült. Ebből csak az utolsó két hónapban kaptam clostit, előtte volt egy jó kis daganatom, tehát a closti hamar hatott,de van akinél nem..
Az elsőnél kitapasztaltam a ciklushosszt, amit a closti beállít, így a második adagnál már tudtam számolni a peteérést, lh-tesz..és volt is és most 30 hetesek vagyunk!!
Sok sikert!
első clostis hónapban teherbe estem. :D
eddig minden adat tokeletes, minden szep, minden jo, remelem igy is marad
18,4 hetes kismamó
Én is most vagyok az első clostis hónapban de nekem nem lett peteérésem tőle. A köv. hónapban folytatom. Ez tényleg egyén függő. Amúgy nagyon bízom ebben a gyógyszerben és remélem neked hamar sikerül a baba.
Szorítok
Szia.Én 3év próbálkozás után kaptam clostit.Első adag után sikerült :)Kívánom neked is:)
Minden jót,36hetes kismama
Nekünk úgy sikerült a baba, hogy 5 hónapon keresztül szedtem a Clostyt. Mindog volt pé-m, volt, hogy kettő is érett (orvos ellenőrízte minden hónapban). De vhogy soha nem találtuk el a megfelelő időt. Azután nem írattam már fel és az első Closty nélküli hónapan teherbe estem. Az ovulációs teszt segített ezúttal eltalálni a megfelelő időt.
A barátnőmnek a 3. Clostys hónap jött össze.
Remélem te is szerencsés leszel.
Sziasztok,
Nekem a doki azért írta fel, hogy egyáltalán megjöjjön. Meg tudnátok mondani, hogy ha beszedtem, akkor hány napra rá jön meg a menstruációm?
Köszi a segítséget!
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!