Málnalevél teát próbáltátok? Kinél milyen hatást váltott ki?
Siasztok!
N vagyok.
Haaat... Nem tudom mi van ezzel az ovuval. ez a 23.napom, meg mindig nem volt egyertelmuen pozi tesztem. Sotet volt, de nem annyira sotet mint a controll csik. Erzem allandoan a petefeszkem, valami van, de a hom nem megy fel.
En azt hiszem nem fogom inni a malnalevel teat kov. honaptol, az ovuig nem fogok semmit inni csak a folsavat szedem, utana meg majd iszom a palastfu teat.
Egyebkent nekem sincs tojasfeherjes folyasom sem most, sem akkor nem volt amikor eloszor ittam a malnalevelet. Suru folyasom van, kicsit sargas es kremes. Szerintem ebben a honapban abba is hagyom az ovu tesztelest, mert ugy erzem csak pazarlom a teszteket. :(
Kedves kerdezo, remelem Neked sikerul!
Sziasztok megint N vagyok.
Ma delutan nagyon eros pozitiv lett az ovu tesztem! :)
Azert csinaltam egyet mert nagyon fajt ma a hasam, kivancsi voltam. Tegnap voltunk egyutt, ma is meg holnap is akciozunk majd es iszom a palastfu teat. Kivancsi leszek.. :) Remelem nem baj hogy ennyire keson van az ovum.
Szia N! Hát ez szupi! Az a lényeg hogy van ovud ha pedig sikerül a baba, akkor a nemvárt idejekor nem fog megjönni viszont a teszt a nem várt napján még nem fogja kimutatni a babát csak a mai naphoz hozzáadva 2 hetet csinálj először terhes tesztet!
Ma és tegnap milyen teát ittál? Ittál egyáltalán valamilyent? Elkezdted már a palástfűt vagy még mindig málnáztál? Írj mert kiváncsi vagyok! Legyetek is együtt ma. holnap és holnap után is!!! Drukkolok! Velem a helyzet változatlan...
Kedves K! Köszi az infót de szerintem arról az angol oldalról nem postáznak magyarba teát :((( Veled mizu? Dokihoz mikor mész? Jól vagy/tok? Írjatok!
Szia!
A pozi teszt elott mar egy par nappal nem ittam a malnalevel teat, mert attol tartottam hogy nem lesz ovum egyaltalan. Szerintem tobbet nem fogom inni, nekem nagyon kitolja az ovut. Az elso honapban amikor ittam nem voltam benne biztos hogy a tea okozza, majd kihagytam egy honapot, amikor normalis idoben volt az ovu, es most hogy megint ittam, megint sokkal kesobb volt, ugyhogy ez tuti a tea. Viszont a palastfu teat iszom mar 4 napja. Reggel meg este egy cseszevel. Remelem azzal nem fogok artani.
Ennyire meg sosem fajt az ovum, remelem ez azt jelentette hogy jo nagy petek szabadultak ki. :) Azt hiszem az egyuttletek is pont jokor voltak, ugyhogy mar csak remenykedni kell.
Ha Neked is nagyon sokat kesik az ovu akkor szerintem Te is hagyd abba a malnalevelet, hagyj ki 1-2 napot es kezdd el inni a palastfuvet.
N
Sziasztok lanyok K vagyok!
Koszonom szepen nagyon jol vagyunk!5.hetes es 3 napossak vagyunk!
Lassan telnek a napok jun.8.an lessz csak ultrahang...
Kivanom hogy sikeruljon nektek drukolok ezerrel!!!
Irjatok majd ide hogy mi lett! en mar a masik rovatot olvasgatom de benezek ide is!
Minden jot nektek!
Szia N! Hát drukkolok neked hogy ne jöjjön meg!!! Majd írj ám hogy mi újság, főleg a nemvárt körül, remélem nem is jön meg!
Szia K! De jó neked! Meg is értem hogy már a másik rovatot olvasod, irigyellek :) Szerinted a barátcserje kapszulát akkor is szedhetem ha rendbe van a ciklusom? Nem ártok vele? Mert tanácstalan vagyok...
Írjatok néha-néha, jó tudni mi van veletek! Én is írok!
Mi ujsag lanyok? Nalam meg egyenlore semmi, csak a hasam szurkal neha. Jovo heten tesztelek, megprobalom majd elhuzni amennyire csak tudom. Bar nem a turelmessegrol vagyok hires.. :)
N
Sziasztok! Kedves N! Türelem! Drukkolok hogy baba legyen, de ne kapkodd el a tesztelést mert a túl korai biztos negatív lesz.
Kedves K! Szerinted elkezdjem a barátcserjét úgy is ha normális a ciklusom??? Mert erről én nem találok sehol leírást hogy nekem is ajánlott-e? Jó gömbölyödést :) hogy vagytok a kicsivel? Hányinger, egyebek?
Sziasztok lanyok K vagyok
Majus 12.en kb 6.hetessen spontan elveteltem...
keves barnazas,majd rozsaszin vizes folyas,enyhe gorcsok es amire a korhazba ertem tavozott is belolem.
nagyon vigyaztam mivel nem az elso eset volt sajnos,egyatalan nem eltunk hazas eletet,nem emeltem,szinte semmit nem csinaltam.
az orvos azt mondta nem tudja megallitani ha el akar menni el is fog.
teljessen kitisztultam igy nem kelett befejezni...
hat ennyi
azota nem is neztem be ide csak most de meg nem vagyok jol most sem,ma foztem eloszor azota a csaladomnak es az utcara is csak ma leptem ki eloszor
nem tudom hogy hogyan tovabb mostmeg nagyon faj es nem latok elore.
minden jot nektek sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!