Málnalevél teát próbáltátok? Kinél milyen hatást váltott ki?
Szia! Elso vagyok!
En is hasznalom az ovu tesztet, ma vagyok a 13. ciklus napon. A 10. naptol csinalom a tesztet, eddig nagyon halvany volt, alig eszreveheto. A mai mar sokkal erosebb, de meg mindig nem olyan eros mint a controll csik.
Mennyi tapasztalatod van az ovutesztelesben? Nem tudod hogy a teszt csiknak ki kell-e jonnie egybol ha pozitiv vagy ugyanugy varni kell amig a teszt megszarad? One Step tesztem van.
En sajna nem tudok palastfu teat venni mert nem Magyarorszagon elek, es itt nem lehet kapni. Vagy csak en nem talalom sehol.. :(
22.17 nek!
Hol elsz melyik orszagban?Mert en is sokaig azt gondoltam hogy nem tudok hozzajutni /en angliaban elek/ aztan kiderult hogy itt is kaphato sot,cseppek,formajaban is es sokkal nagyobb valasztek van mindenbol mint magyarorszagon.Mindent meg tudtam rendelni online es nem olyan draga.Segitek neked ha tudok
Sziasztok!
Jaj de aranyosak vagytok! :) Angliaban lakom en is! Meg tudnad irni hogy hol vetted? A Holland and Barrett-ben neztem de nem volt nekik.
Koszonom szepen Neked is kedves kerdezo, nagyon rendes vagy, de ha meg tudom itt is venni akkor nem okozok Neked plusz munkat! :)
Amugy N vagyok, igy egyszerubb a beazonositas.
Puszi Nektek!
Szia N! Remélem akkor a másik válaszoló segít neked hogy hol vette! Aztán ne vesszél el, ha más nem, írj a ciklus végén hogy mi a helyzet?!?
Többiek is írjanak hogy hogy zárult ez a hónap, ok???
Szia K vagyok!
Alchemilla vulgaris (palástfü)
van tea es cseppek formajabanis,kisebb nagyobb kiszerelesben
aztan ha valami meg kellene:
Agnus castus: baratcserje kapszula
Rubus idaeus (málnalevél)
yarrow: cickafark
online tudod megrendelni kb.3 nap mulva erkezik meg,bankartyarol kell fizetni de gondolom ez menni fog ha itt elsz te is.En inkabb cseppeket rendeltem hogy ne keljen annyi teat inni mert nem valami jo izuek...Egyebkent hol laksz melyik varosban?
Orvosnal voltal mar itt?
megegyszer K vagyok
Szivessen segitek meg amiben tudok kerdezz batran ha szukseged van valamire!
Sok sikert kivanok neked is es mindenkinek!
egyebkent en valtozatlanul vagyok,mell fajdalom folyamatossan,mensi erzes nincs,homet nem merem Ferility teat iszom,palastfu cseppeket,baratcserje kapszulat.Hat majd meglatjuk mi lessz...
Jaj koszonom szepen! De orulok, tok regota keresem. Amugy annyira nem tudom hogy mit hogyan kell ini. :S
A palasfuvet mindig ovlacio utan kell inni? Elotte meg vagy malnalevel vagy cickafark? Ti mennyit isztok naponta? A cseppekbol mennyi kell egy nap? Bar szerintem en a teat veszem meg mert amugy nagyon keveset iszom naponta, mert ha nem vagyok szomjas akkor nem iszom es igy el is felejtodik... :) De ha tudom hogy inni kell a teat akkor legalabb megvan a napi 2 liter.
N
Agnus castus D4-Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az elsö választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulálja a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.
A barátcserjének van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért
Rubus idaeus (málnalevél) + Alchemilla vulgaris (palástfü) kombi-Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.
A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta
A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani. 20 ml hónapokig elég.
(a fent emlitett tényleg csak együtt az igazán hatásos)
2 ciklusban sikeres terhesség!!!!!!(nekem ez vált be)
Ovaria comp + Bryophyllum D4 kombi-Ha a peteéréssel van baj, pl. a pé jóval késöbb jön, mint a normális 14. nap, akkor kerülhet bevetésre az Ovaria comp, ami több gyógynövénynek a keveréke. Ez a pé-t támogatja, az ösztrogénhez hasonló hatása miatt javítja a hüvelyi nyálka minöségét és mennyiségét és javítja a petesejt minöségét.Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D4-et (D4 = 4-szeres higítás). Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.
ezt en is ugy kaptam meg mastol amit nagyon koszonok ezuton is!
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!