Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Málnalevél teát próbáltátok?...

Málnalevél teát próbáltátok? Kinél milyen hatást váltott ki?

Figyelt kérdés
Milyen változások történtek? Ovu napjáig ittátok? Utána palástfű? Baba sikerült?
2010. ápr. 25. 11:39
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Szia K!

Felmentem a Baldwins oldalara, meg is rendeltem. Remelem szombaton meg is kapom, az pont jo lenne mert mostanaban kell lennie majd az ovumnak. Ugy izgulok! Jo lenne ha sikerulne mar..

Ja, es ajandekba kaptam egy furdoolajat is. :)

2010. ápr. 29. 22:48
 22/48 A kérdező kommentje:
Ne tűnjetek el csajok, írjuk meg egymásnak, kinek hogy sikerült ez a hónap a teával, ok? Örülök hogy a teabeszerzés megoldódott! Minden jót és drukk a ciklus végéig mindenkinek!
2010. máj. 2. 17:46
 23/48 anonim ***** válasza:

En itt vagyok! :)

Nekem meg mindig nem volt ovum. Legalabbis a teszt szerint nem. Minden nap kb du 4 korul csinalom meg, igaz tegnap erosebb volt a vonal de meg mindig nem ugyanolyan eros mint a teszt csik. Fura, nekem a malnalevel tea tuti hogy kitolja a pe-t. Mar a 18. cn-om van. Tegnap mar nem ittam, ma sem fogom, most megvarom hogy legyen ovu aztan iszom a palastfuvet majd. Remelem holnap az is megjon a postan. Mar jo lenne ha lenne valami, a baratnom tegnap mondta hogy terhes. Es raadasul o pcos, evente kb 3x menstrualt. Orulok neki meg minden de nekem miert nem sikerul?? :(

2010. máj. 3. 10:26
 24/48 anonim ***** válasza:
Ja, N voltam.
2010. máj. 3. 10:27
 25/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok en K vagyok

tegnap delutan eros pozitvat teszteltem

nagyon orulok es sok sikert kivanok mindenkinek

holnap megyek orvoshoz

ma reggel is teszteltem elso vizeletbol:hamarabb kijott mint a controlcsik,ugyhogy nagy az orom de vartunk is ra 3 evet am!

drukkolok nektek is es nehogy felmerjetek adni!!!

2010. máj. 3. 14:01
 26/48 A kérdező kommentje:

Szia/sztok! Kedves "K"! Gratulálok! De szuper! Én nem adom fel az tuti, de adnál valami jó tanácsot ha rendszeres 28-31 napos a ciklusom és ovu a 12-14.napon van mindig, érdemes a málnalevél és palástfű teán kívül még valamit fogyasztanom??? Neked ez volt az első ilyen hónap hogy a szereket fogyasztottad? Figyelted hogy ovu körül milyen sűrűn voltatok együtt? Valami jótanács?

Kedves "N"! Drukk neked is hogy végre legyen ovu és jól alakuljon ez a hónap! Írj majd még te is mi a helyzet? Minden jót nektek!

2010. máj. 3. 20:25
 27/48 anonim ***** válasza:

Szia K!

Gratulalok Neked! Es persze irigy is vagyok, olyan jo lenne ha mar itt is sikerulne...

Miota probalkoztok?Leirnad hogy mit csinaltal es hogy ittad a teakat meg a cseppeket?

Nekem meg mindig nem volt ovum. :( Ma van a 20. nap, tegnap egesz nap eleg erosen ereztem a bal petefeszkem, olyan szuro-nyomo erzes volt. Igaz tegnap nem tudtam ovu tesztet csinalni mert delutan dolgoztam es itthon felejtettem a tesztet, de a hom nem ment fel reggelre. Azert egyutt voltunk, majd meglatjuk mi lesz.

Veled mi ujsag kedves kerdezo?

2010. máj. 5. 11:27
 28/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok K vagyok!

Nem tudhatom pontossan hogy ez segitett e nekem de leirom nektek szivessen hogy en mit ittam:Ferility tea a neten utana tudtok keresni Mo.nem kaphato de itt angliaban sem viszont online meg lehet rendelni

ebbol ittam reggel este egy cseszevel ehhez adtam het csepp palastfu cseppet

plusz egy baratcserje kapszula es egy folsaf minden nap

en vegul is a malnalevel cseppeket nem tudtam inni mert a ciklus elso napjatol kell inni de az nekem mar szerencsere nem jott meg...

ezt az egeszet kb a mensi utan 2-3 nappal kezdtem el es egybol sikerult

az egeszet a neten talaltam,olvasgattam nezegettem,es ugy raktam ossze magamnak mivel en nem Mo.lakom igy orvosi segitseget sem tudtam kerni

Megegyszer mondom nem tudhatom pontossan hogy ennek koszonhetem e de artani biztos nem artott...

szivbol kivanom nektek is hogy minnel elobb sikeruljon!!!

2010. máj. 5. 17:33
 29/48 A kérdező kommentje:

Szia kedves K és N!

Hát képzeljétek nekem a 11-ik cn-on MAJDNEm pozi volt de még nem gondoltam másnap... Hát azóta is ordítóan negatív a tesztem nekem is! Lehet nekem is kitolja az ovum a tea? Meg vagyok ijedve mert eddig vagy a 11-12 vagy 13-14-ik napon megvolt. Most hogy elkezdtem a teát mert a nyákomat akartam javítani, csak krémes (nyúlós soha) erre lehet jól bekavartam?

Neked már megvolt az ou? Hányadik cn-on vagy most?

Kedves kismami (K vagy N most nem tudom hirtelen) te megírtag miket szedtél mit olvastál és sikerült. Segítenél a sok tudásod birtokában hogy nekem mit ajánlasz egyáltalán érdemes nekem barátcserje kapszula vagy valami? Ovum EDDIG mindig volt és a ciklusom vagy 28 vagy 31 napos volt. Milyen vitamin vagy tea vagy tintakúra vagy mi az amit te beszereznél a helyemben? Fertility tea itthon tényleg nincs az milyen vagy mit tartalmaz? Segíts nekem kérlek és írd meg a véleményed! Írjatok! Minden jót nektek! Várom a válaszokat is!

2010. máj. 6. 22:40
 30/48 anonim ***** válasza:

K vagyok

Szia neharagudj nem vettem eszre hogy irtal

Utana neztem neked hogy honnan tudnad megrendelni a Fertility teat de ugy latom hogy csak a [link]

vagy pedig [link]

ezek angol nyelvu oldalak remelem elboldogulsz,egyebkent megbizhato mindketto

a malnalevel teat ciklus elso napjatol az ovuig,utana a palastfu teat idd

a malnalevel melle esetleg a cickafarkfu teat is ihatod

kozben egesz honapban baratcserje kapszula es folsav

En enyit tudok,nekem ez valt be elsore

remelem tudok segiteni,kerdezz batran szivessen valaszolok

2010. máj. 7. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!