Miért nincsenek terhességi tüneteim?
Figyelt kérdés
Pozitívat teszteltem 3x is.. Most lehetek kb 5 hetes terhes.. Jövőhéten megyek dokihoz, viszont nincsenek vagyis alig vannak tüneteim.. Kissé fáradtabb vagyok, de nem szembetűnő.. Néha mindjàrt megjön érzésem van, és a mellbimbóm fàj, érzékeny.. Kb ennyi.. Ugye nincs baja a babànak? Ilyeneket is olvastam hogyha nincs tünet a baba elhalt... Meg ilyenek... Félek hogy nem lesz szívhang... Első baba , és lehet hogy túl aggódom, de nem hagy nyugidni, hogy se hànyinger se émelygés, semmi..2016. okt. 4. 17:40
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy csak magamba beszélem a hülyeséget..
2016. okt. 4. 17:41
3/7 anonim válasza:
Első terhességi tünetem az volt,hogy elkezdett mocorogni a baba és nőni a hasam :) Túlaggódod,nyugi :)
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem én is csak a szerencsések közé tartozom :)) megpróbàlok pozitív lenni :)
2016. okt. 4. 18:12
5/7 anonim válasza:
Nekem se volt semmi klasszikus tünet, kb csak a mindjárt megjön érzés az elején, és nem volt semmi gond, sőt mindjárt megszülök, már bármikor érkezhet a babám :) Ne aggódj! :)
6/7 anonim válasza:
Szia. Az émelygés inkább a 6.hét körül kezdődik. Jó egészséget és gratulálok!
7/7 anonim válasza:
A 6. hétig nekem alig voltak tüneteim. Ne aggódj, még visszasírod ezt a nyugis időt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!