Ha 1 hete késik és szinte nincsenek terhességi tüneteim attól még lehetek terhes? Kell hogy legyen tünet kötelező?
Hát nekem is jó sokat késett, mire kimutatta a teszt, kb 1,5 héttel a késés után kezdett el hányingerem lenni, akkor derült végül ki, hogy baba van. Mondjuk nekem a mellem nagyon fájt már a nemvárt előtt is, úgyhogy én sejtettem, hogy valami van.
De egyébként hányinger és hasonlók nem kötelező "mellékhatások", van akinek egyáltalán nincsen. Viszont, mivel a 14. hétig én hányingeres voltam, ezért a kívánósság és farkaséhség csak azután jelentkezett, hogy ez elmúlt, leginkább félidőn túl...
Nekem nem volt semmi tünetem, csak az, hogy nagyon görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni. Kb. 1 hétig, de nem jött meg.
Az első babámnál iszonyat mellérzékenységem volt már egy héttel a nemvárt előtt. Most 9 hetes vagyok, és néha egy kis hányingeren kívül semmi tünetem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!