Szerintetek baba van es ez tenyleg pozitiv?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne hogy a ciklusom 5. napjan voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul majd a cikusom 11. napjan barnaztam . altalaban 25-26 napra szokott megjonni. Csinaltam tesztet a 12-14. napon ( tegnap , tegnapelott), ami halvany pozitiv lett 5 perc utan majd tegnap este 10 korul egy teljesen negativat. epp most terveztem a felmondasom es most nem tudom h mi legyen . Mi a velemenyetek?2016. szept. 24. 08:19
31/58 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs h hanyas. hat itt az orvoshoz is 1 het mulvara adnak idopontot ha beteg vagy... ugyhogy varnom kell jovohet keddig akkor kellene megjonnie. csak mar ez a feszultseg nem jo
2016. szept. 26. 22:18
32/58 anonim válasza:
Szia!
Hogy vagy? Van valami fejlemeny?
33/58 A kérdező kommentje:
Hat ugy gondolom h ez nem baba :-( hanyingerem van meg faj a hasam neha szedulok de ugy gondolom h ez tul korai lenne. ugyhogy lehet valami mas betegsegem van . egyebkent csinaltam tesztet ami vagy halvany nagyon halvany pozitiv vagy negativ szoval szerintem nincs baba :-( keddre nem varom hat majd kiderul
2016. szept. 30. 09:30
34/58 anonim válasza:
Ertem...azert ebbol meg barmi lehet szerintem. A tuneteid alapjan is, es hat a tesztek sem az O2-tol lesznek halvany pozitivak...
Drukkolok, kitartas, varom a fejlemenyeket!
36/58 anonim válasza:
37/58 A kérdező kommentje:
koszi
2016. okt. 1. 11:43
38/58 anonim válasza:
En egyre inkabb azt gondolom, h ez bizony baba lesz. Ezen is latszik halvanyan a pozitivitas. Ha visszaszamolunk, akkor a leirtak alapjan az egyuttlet ota meg csak 17 nap telt el, tehat nagyon friss meg ez az egesz, es tudjuk, h nem mindenkinek egyforman termeli a szervezete a hcg-t.
Illetve a vizelet hcg-tartalmanak egyeb befolyasoloi is lehetnek, amit mar fent kifejtettem.
Drukkolok tovabbra is!
Utolso, ez a teszt miben jobb? Nem ismerem.
39/58 anonim válasza:
Ez olyan, mint otthon az early predictor. Nejem ez mutatta ki a terhesseget a legkorabban. Meg a kemiait is, amire a clearblue nem reagalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!