Szerintetek baba van es ez tenyleg pozitiv?
Este lehetett negatív azért mert nem volt elég HCG a vizeletben,ezért szoktak reggel tesztelni :) lehet valós a pozi teszt,hacsak nem hibás vagy fals eredményt mutat (én jártam igy sajnos többször is ) mindenképpen csinálj másik tesztet reggel illetve délelőtt,ne igyál sokat előtte igy jo eséllyel hihetsz majd az eredménynek
2016. szept. 24. 09:16
Nem egeszen tiszta.
A mensi elso napjatol szamitva az 5.napon voltatok egyutt?
Es a mensi elso napjatol szamitva a 11.napon volt barnazasod,es a 12.;14. Napon teszteltel?
Ergo most voltal a ciklusod kozepidejeben ha jol ertelmeztem.meg nem lehet pozi.
Egyreszt,ha volt is peteeresed mikor egyutt voltatok,annak nem lehet 6 nappal kesobb tunete a barnazas,es 7 nappal kesobb a teszt meg semmit nem mutat.
Majd ha mar az esedekes mensid napjaibn vagy akkor tesztelj.de szerintem 11. napon inkabb peteeresed volt.az elott ha 6 nappal voltatok egyutt ugy nem sok esely van.
Ha viszont az egyutlettol szamitva a 12.napon teszteltel,es az lett halvany akkor lehet baba.akkor is ha az esti teszt negativ lett.reggel koncentraltabb a vizelet.
2016. szept. 24. 09:59
3/58 A kérdező kommentje:
Igen a ciklus 5. napjan voltunk egyutt es ma van a 16.napom . 3 tesztem halvany pozitiv es a tegnap esti es a ma reggeli negativ. lehet h peteeres de lehet h baba nem tudom . tudom h korai teszt. viszont munkahely valtas elott vagyok ezert teszteltem . tegnap reggeltol bal oldalt szur is a hasam. ha jon örulnek neki de nem terveztuk. feltennem a kepet a tesztrol de nem tudom hogyan kell.
Én is így jártam tegnap halvány pozitív ma full negatív
2016. szept. 24. 11:10
Nekem 12en volt pár napos vérzésem barnázásom 19/20 körül kellett volna megjonni neki de még mindig semmi de tegnap este egy 25-össel negativat teszteltem.Szerintetek?
2016. szept. 24. 11:22
Kepfeltoltes.hu
feltöltöd a képet.A kapot linket meg bemásolod ide
2016. szept. 24. 11:45
7/58 A kérdező kommentje:
8/58 A kérdező kommentje:
9/58 A kérdező kommentje:
Az utolso kepen a felso LH teszt az also Hcg. . hallottam hogy Lh teszt hamarabb kimutatja de muvel a 16. napon vagyok nem tudom h most ez peteeres vagy baba mert a terhessegi teszt is felig pozitiv viszont tegnap este meg ma reggel negativ
Ne harapjátok le a fejem de szerintem hibásak a tesztek....mármint a HCG.Ismételj ha kételkedsz a negatív eredményben,de szerintem csak hétfő reggel
2016. szept. 24. 15:26
Kapcsolódó kérdések: