Szerintetek baba van es ez tenyleg pozitiv?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne hogy a ciklusom 5. napjan voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul majd a cikusom 11. napjan barnaztam . altalaban 25-26 napra szokott megjonni. Csinaltam tesztet a 12-14. napon ( tegnap , tegnapelott), ami halvany pozitiv lett 5 perc utan majd tegnap este 10 korul egy teljesen negativat. epp most terveztem a felmondasom es most nem tudom h mi legyen . Mi a velemenyetek?2016. szept. 24. 08:19
11/58 anonim válasza:
Most van peteeresed! Terhes tuti nem vagy
12/58 anonim válasza:
Szerintem is inkább ovuláció zajlik! Legyetek együtt a napokban ha babát terveztek :)
13/58 anonim válasza:
Az lh hormon és a hcg nagyon hasonló. A tesztjeid szerint most ovud van nem babád. Az ovu csúcsán volt rá többször példa h valakinek lh csúcsot bejelzett a hcg teszt.
Ez tuti nem terhesség!
26 napos ciklusnak 25napnal előbb nem érdemes tesztelned. Ha fel akasz mondani várd még meg a ciklusod végét sztem.
14/58 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. felmondtam ma lesz ami lesz. lehet h igazatok van. nem terveztuk volna csak egy ket ev mulva. de ha jott volna az se baj
2016. szept. 24. 20:55
15/58 A kérdező kommentje:
Megmaradt egy teszt tegnap . megcsinaltam este es pozitiv olyan amit feltoltottem. Mostmar igazan nem tudom hogy mit gondoljak
2016. szept. 25. 09:03
16/58 anonim válasza:
Esetleg ezt is feltoltod hogy lassuk?
17/58 A kérdező kommentje:
2016. szept. 25. 09:18
18/58 A kérdező kommentje:
2016. szept. 25. 09:24
19/58 anonim válasza:
Igazabol siman lehet ez baba, mivel lehetett korai peteeresed. Csak felo, h ez a teszt hibas szeria, mert csak a feleig festodik meg. En nem elnem meg bele magam, hanem vennek egy mas tipusu tesztet, es reggel megcsinalnam.
20/58 A kérdező kommentje:
ezek a tesztek 2 kulon dobozbol vannak igaz h egyfajta. furcsa mert a reggeli negativ es az esti pozitiv. mar elfogyott es nem csinalok tobbet csak a nem art elott mert ez nagyon idegörlő es eleg hulyen erzem magam
2016. szept. 25. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!