Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba van es ez...

Szerintetek baba van es ez tenyleg pozitiv?

Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne hogy a ciklusom 5. napjan voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul majd a cikusom 11. napjan barnaztam . altalaban 25-26 napra szokott megjonni. Csinaltam tesztet a 12-14. napon ( tegnap , tegnapelott), ami halvany pozitiv lett 5 perc utan majd tegnap este 10 korul egy teljesen negativat. epp most terveztem a felmondasom es most nem tudom h mi legyen . Mi a velemenyetek?
2016. szept. 24. 08:19
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Teljesen megertem... :((

Igazabol nem tudsz mit csinalni, mint varni es majd ujra tesztelni. Ez igy 50-50%.

Drukkolok, h az legyen, amit szeretnel. Majd irj, ha van fejlemeny!

2016. szept. 25. 09:57
 22/58 A kérdező kommentje:
Irok mindenkepp es orulok h te nem nezel hulyenek :-)
2016. szept. 25. 09:58
 23/58 anonim ***** válasza:
Persze,csinálj,ha úgy érzed terhes vagy!Megkérdezhetem ez milyen teszt? Szeriintem is teljesen más fajtát csinálj,nekem is furák ezek,én sokat tesztelek,de ilyet nem láttam még....
2016. szept. 25. 11:41
 24/58 A kérdező kommentje:
hat en kulfodlon elek ez kb olyan teszt mint a rossbannan az x-epil
2016. szept. 25. 12:12
 25/58 A kérdező kommentje:

Ma ismet teszteltem es ez az eredmeny korulbelul egy feloraval ezelott, a reggeli negativ volt ismet.

[link]

2016. szept. 26. 17:04
 26/58 anonim ***** válasza:
Erdekes. Az osszes teszteden csak felig lathato a 2.csik
2016. szept. 26. 19:40
 27/58 anonim ***** válasza:

Szia!

En vagyok, aki korabban is irt mar, es "egyutterzett" :) Sejtettem, h ujra tesztelni fogsz, en sem birtam volna ki...

Viszont egyaltalan nem ertem. Annyira kivancsi lettem, h probaltam neten utananezni, hogy mi okozhatja ezt az egeszet. A kovetkezokre jutottam:

- az LH csucsot kizarhatod, mert az 1-2 nap lett volna, viszont Te mar tobbedik napja tesztelsz fel-pozitivokat

- az esti pozitivitasra mindenhol a folyadekfogyasztasi szokasokat irjak, ill (es itt most az en teoretikus otletelesem kovetkezik) esetleg valamiert a vesed ejjel kevesbe dolgozik, nem koncentralja a vizeletedet, emiatt lehetnek a reggeliek negativak. Esetleg valamilyen vese-problema lehet Nalad?

- hogy miert festodnek meg csak felig, arra nem tudok mas valaszt, minthogy ez a tipusu teszt hibas. Hiaba tobb dobozbol szarmaznak. Latszolag ugyanaz a tipus. A netes talalatok alapjan, akinel tobbszor lett fel-pozi, ott valoban terhesseg okozta, hiszen csak a hcg-vel reagal a tesztcsik.

- vegul, hasonlo tortenetben a lanynak mehenkivuli terhesseg derult ki, emiatt voltak nem egyertelmu, furcsa-pozitiv tesztjei. Nyilvan remeljuk, h Nalad nem ez a helyzet, de en a helyedben azert biztos-ami-biztos alapon bejelentkeznek a nodokihoz...

Remelem minden rendben lesz, varom a tovabbi fejlemenyeket!

2016. szept. 26. 21:10
 28/58 anonim ***** válasza:
Csinalj egt digitalis clearblue-t
2016. szept. 26. 21:41
 29/58 A kérdező kommentje:
hat ez nagyon jol esik h igy utananeztel. igen a csaladomban edesanyam es a battyam is kronikus vesebeteg de nalam eddig mindent rendben talaltam vagyis kb 3 eve voltam vizsgalaton. csinaltam digitalis clearblueval is egyet de az negativ viszont hanyingerem van es fajnak a melleim is a hasam is szurkalosan faj. nem tudom mi tevo legyek. a nodoki kizarva mert angliaban elek itt nem lehet menni hozzajuk a terhesseget es szulest is csak vedono vezeti.
2016. szept. 26. 21:48
 30/58 anonim ***** válasza:

Uhhh. Ertem.... GP? Az angol viszonyokkal nem vagyok tisztaban, de egy labort csak csinal? Hcg es vesefunkcio?

A digitalis clearblue hanyas erzekenysegu?

2016. szept. 26. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!