Szerintetek baba van es ez tenyleg pozitiv?
Teljesen megertem... :((
Igazabol nem tudsz mit csinalni, mint varni es majd ujra tesztelni. Ez igy 50-50%.
Drukkolok, h az legyen, amit szeretnel. Majd irj, ha van fejlemeny!
Ma ismet teszteltem es ez az eredmeny korulbelul egy feloraval ezelott, a reggeli negativ volt ismet.
Szia!
En vagyok, aki korabban is irt mar, es "egyutterzett" :) Sejtettem, h ujra tesztelni fogsz, en sem birtam volna ki...
Viszont egyaltalan nem ertem. Annyira kivancsi lettem, h probaltam neten utananezni, hogy mi okozhatja ezt az egeszet. A kovetkezokre jutottam:
- az LH csucsot kizarhatod, mert az 1-2 nap lett volna, viszont Te mar tobbedik napja tesztelsz fel-pozitivokat
- az esti pozitivitasra mindenhol a folyadekfogyasztasi szokasokat irjak, ill (es itt most az en teoretikus otletelesem kovetkezik) esetleg valamiert a vesed ejjel kevesbe dolgozik, nem koncentralja a vizeletedet, emiatt lehetnek a reggeliek negativak. Esetleg valamilyen vese-problema lehet Nalad?
- hogy miert festodnek meg csak felig, arra nem tudok mas valaszt, minthogy ez a tipusu teszt hibas. Hiaba tobb dobozbol szarmaznak. Latszolag ugyanaz a tipus. A netes talalatok alapjan, akinel tobbszor lett fel-pozi, ott valoban terhesseg okozta, hiszen csak a hcg-vel reagal a tesztcsik.
- vegul, hasonlo tortenetben a lanynak mehenkivuli terhesseg derult ki, emiatt voltak nem egyertelmu, furcsa-pozitiv tesztjei. Nyilvan remeljuk, h Nalad nem ez a helyzet, de en a helyedben azert biztos-ami-biztos alapon bejelentkeznek a nodokihoz...
Remelem minden rendben lesz, varom a tovabbi fejlemenyeket!
Uhhh. Ertem.... GP? Az angol viszonyokkal nem vagyok tisztaban, de egy labort csak csinal? Hcg es vesefunkcio?
A digitalis clearblue hanyas erzekenysegu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!