Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hátrahajló méhhel tényleg...

Hátrahajló méhhel tényleg nehezebb teherbeesni?

Figyelt kérdés

Valóban ér valamit ha szex után gyertyába állunk vagy felpolcoljuk a lábunkat, ilyen anatómiai adottsággal? Állítólag sok nőnek hátrahajló a méhe.

Tapasztalatokat, igaz sztorikat ezzel kapcsolatban várok.

2016. szept. 23. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hátrahajló, jobbra tartó méh, egy petevezető, egy petefészek, első baba első hónapban, második baba (akivel most 10.hetes vagyok) második hónapban fogant úgy, hogy az első hónapban is volt halvány pozitív tesztem, de akkor végül megjött...

Szóval ha minden más ok nálatok, ez nem fog problémát okozni, ne izgulj :)

2016. szept. 24. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Bocs az offért!

Utolsó válaszoló, gratulálok! Remélem ezt a hozzászólásodat jó néhányan elolvassák, mert sokaknak reményt adhat!

2016. szept. 24. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves 12-es.

Én is így vagyok vele, sok kérdésnél le szoktam írni, pont ezért, hogy aki kicsit elkeseredett, hátha merít egy kis erőt, hogy jönni fog a baba, ha nekem így, ilyen szervi rendellenesség ellenére sikerült... Amire a doki is azt mondta, hogy ez már szinte csoda...

2016. szept. 24. 15:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi a sok pozitív választ! Május óta próbálkozunk, remélem mihamarabb pozit tesztelek! Kutyapóz meg nekünk se jön be, nem is menne lehet...

Peteérést nem szoktam érezni mikor van, inkább figyelem a hüvelyváladékot középidő környékén!

2016. szept. 24. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Én javaslok egy pár hónap hőmérőzést, hogy lásd tényleg van-e ovud. A nyák egy dolog, de a hő sokkal jobban mutatja. Én a ciklus.hu-n vezettem.

Üdv,

A 29 hkm

2016. szept. 24. 17:41
 16/18 A kérdező kommentje:

Azt reggel egyből ébredéskor kell mérni ugye? Higanyosom van, 10 percig hónaljban jó?

Barátcserje kapszulát is szedek 2 hete.

2016. szept. 24. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen a higanyos a legjobb legmegbízhatóbb! Viszont én szajban nyelv alatt javaslom Mivel az pontosabbat mutat. Van aki hüvelyben meri de én sem akartam... Reggel ha lehet mindig azonos időben kellene.
2016. szept. 24. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló a méhem. Én aktus után mindig rohantam vécére. De utoljára nem rohantam, hanem 15-20 percig feküdtem kissé megemelt popsival. Most kb 5 hetes km :)
2016. szept. 25. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!