Ennyire halvány vonal jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
első babával próbálkozunk, második hónap, amatőrök vagyunk :D nem vagyunk benne biztosak a férjemmel, hogy ez pozitívat jelent. Ovuteszt Szept. 9. pénteken volt pozitív. szóval ennyire halvány pozi is pozi?2016. szept. 22. 21:50
2/18 anonim válasza:
Ha idon belüli, akkor igen :) Gratulálok!
4/18 anonim válasza:
Igen valószínűleg pozi lesz, de két nap múlva reggeli elsőből tesztelnek újra. Ha erősödik akkor kérhetsz dokihoz időpontot kb két hét múlvara 😊
Üdv
29hkm
5/18 anonim válasza:
Ez pozitív. Az enyém is ilyen halvány volt, most itt szuzsog :)
7/18 A kérdező kommentje:
nagyon jó lenne, köszi, hogy válaszoltatok. Aki volt már terhes, vagy éppen az de már túl van ezen az időszakon, az megmondaná, hogy normális dolog ilyenkor mensi előjeleket érezni?
2016. szept. 22. 22:11
8/18 anonim válasza:
Ilyen volt nekemis!! Ez szep pozi lesz a hetvégén!:)
9/18 anonim válasza:
Igen normális, ha a pl a mensi szerű görcsök nem erősebbek annál mint a rendes menstruációs görcsök, és nincs vérzés. :)
10/18 anonim válasza:
Szia! A 3s vagyok azt hiszem. En azert teszteltem elotte 3 nappal m fura érzésem volt. Kicsit mindjart megjön érzés volt, kicsit hasmars, kicsit mintha görcsölne a gyomrom. Ilyen nem volt előtte, mig az a rész elmaradt, h 3-5 nappal elotte a sosat ettem, majd rögtön rá az édeset kívánta mig rosszul nem lettem.
És a halvány pozi után is meg egy hétig többször azt éreztem hogy na most Megjött. Tuti....
Aztán nem uh nyogodj meg, minden rendben lesz😊
Üdv
A 29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!