Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszten később ki...

Facelle teszten később ki szokott jönni egy halvány második vonal?

Figyelt kérdés

5 perccel tesztelés után tuti nem volt ott, utána meg eltelt legalább egy óra is mire ránéztem, most ott egy halvány vonal, olyan halvány hogy nem tudom megállapítani milyen színű, de ugyanolyan vastag, mint a kontrollcsík. Azért vettem ilyen tesztet, mert nekem x-epilen mindig ott van egy szellemcsík, azt olvastam ez a facelle jobb. Fényképezni nem tudom úgy hogy látszódjon, de nem csak fényben, vagy megvilágítva látszik, hanem mindenhogy.

Tudom, hogy pár nap múlva úgyis kiderül, de vállalom türelmetlen vagyok és notórius tesztelő. :D

2016. jún. 11. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem értem miért hagyjátok ott. Megcsinálod a tesztet az utasítások szerint leolvasod az adott időn belül és ha negatív kidobod...minek egy óra múlva is lesni ,és persze jön az agyalás.
2016. jún. 11. 14:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek van heppje. :D

Mert én ilyen agyalós vagyok, aztán kérdezek, mivel tudom, hogy mások is vannak ilyen dilinyósok, hátha válaszolnak, azt amit hallani szeretnék, és akkor agyalhatok tovább. :D

Az élet más területein esküszöm normális vagyok, de ilyenkor elvesztem a józan eszem.

Felesleges kidobni, mert úgyis kikukáznám. :D

2016. jún. 11. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

:) Hát jó :)

Szerintem egyébként bármi lehet két nap múlva tesztel újra és akkor lesz jó ha időn belül is látszik :)

2016. jún. 11. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Na csak próbáltam még egy képet is összehozni. Hátha valaki lát rajta valamit, ha nagyon nézem én látom. Szóval a kérdés továbbra is, hogy szokott-e ez a fajta időn túl szellemcsíkos lenni? :)

2016. jún. 11. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, szokott időn túl szellemcsíkos lenni, nálam is így volt régebben. Tehát ez negatív, és amúgy látom a szellemcsíkodat.

Próbáld meg pár nap múlva újra, feltéve ha késik a mensid!

2016. jún. 11. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Barmi valtozas ami reakcion tul tortenik , az ertekelhetetlen es nem szâmìt.
2016. jún. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!