2 nap után halvány második vonal jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
kedden kellett volna megjönnie, reggeli rossmann-os teszt halvány 2. vonal ..... tapasztalatok?2015. dec. 17. 19:38
1/11 anonim válasza:
Halvany masodik csik tapasztalataim szerint terhesseg ;) Legalabb is en az voltam! Gratula
2/11 anonim válasza:
persze! nem jött meg, csináltál tesztet, és halvány 2.csík jelent meg.
én vettem több tesztet is, kb 5-öt, ebből 2 ugyan olyan márkájú volt.
ez a kettő nagyon erős volt. a másik 3 gyengébb.
én csinálnék még egyet a helyedben, csak más félét.
képet tudsz feltenni? :)
4/11 anonim válasza:
Ez igen csak pozitiv :))) 1# voltam
5/11 anonim válasza:
Hogy jelenthet-e valamit?
Persze. Azt, hogy terhes vagy, gratulálok!:)
6/11 anonim válasza:
Gratulálok!A legszebb ajándék neked és a párodnak!!Ha gondolod csinálj még egy tesztet csak másik fajtát de azon is szépen meg lesz a két csík!
7/11 A kérdező kommentje:
jajjj ..... nagyon izgulok ...... remélem tényleg igaz :-) szombaton csinálok még egyet, addig csak bizakodok :-)
2015. dec. 17. 20:34
8/11 anonim válasza:
Ez nem is olyan halvány. Terhes vagy, gratulálok! :)
9/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges 80 tesztet csinálni, ez pozitív. Majd kérj időpontot nődokihoz.
10/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, hogy nem mondtam de nagy nagy gratula!! :-)
Véletlenül nem lesz ott a csík, biztos, hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!