Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás CB vagy az összesen...

Hibás CB vagy az összesen rajta van ez a halvány vonal?

Figyelt kérdés

Vettem CB Plusz tesztet és meglepődve láttam kibontáskor,hogy van rajta egy negatív jel és most nem tudom eldönteni,hogy csak ez az egy rossz vagy normális és az összesen van.

[link]

2016. máj. 24. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Tegnap ugyanezt a dajtàt hasznàltam igen alapból ott van vízszintesen a vonal ha függőlegesen kijön a màsik csìk akkor kapsz egy + ès az pozitìv .nyugodtan csinald meg nekem halvàny lett de sajnos ma meg is jött..
2016. máj. 24. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
"fajtàt"bocsi
2016. máj. 24. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat és nagyon sajnálom,hogy megjött!
2016. máj. 24. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm szèpen ! Remèlem neked sikerül☺Majd írd meg az eredmènyt
2016. máj. 24. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Negatív lett de majd máskor talán pozi lesz :)
2016. máj. 24. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom 😦
2016. máj. 24. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Délután csináltad? Reggeli vizeletből jobb.
2016. máj. 24. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát megcsináltam hirtelen negatív lett...ma ki akartam dobni és láttam rajta,hogy halvány pozi de nem tudom mikor jött ki a csík...holnap ismétlem :)
2016. máj. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!