Szeretemacsokit kérdése:
Reggeli rosszullet este?
Figyelt kérdés
A terhesseg velejaroja a reggeli rosszullet. Elofordulhat, hogy ez a reggeli rosszullet este jelentkezik? Valaki volt mar igy?2016. szept. 21. 17:33
11/21 anonim válasza:
Ha 2 napja volt a peteérésed, akkor még ha meg is termékenyült, nem lehet annak a jele ilyen hamar. A terhességi tünetek kèsőbb jönnek.
12/21 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett nincs peteérés, se menstruáció. Úgy beszélsz a peteérésről, mintha alapvetően lenne gyógyszer mellett. A vérzés a szünetben nem menstruáció, hanem egy mesterséges megvonásos vérzés.
De amúgy szinte nulla az esélye, hogy azért, mert 1 órával kicsúsztál a 12 órából, hirtelen megérett és kiszabadult egy pete.
13/21 anonim válasza:
Nekem mielőtt megjönne kb egy héttel van hányingerem esténként,nem tudom mi okozza de nálad 100% hogy nem terhesség!
14/21 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy volt peteérésed? Nézted valamivel? Azért az a 13 órával később vettél be egy szemet nem egy eget rengető dolog, emitt szerintem még nem indul be a peteérés. Meg ilyen hamar nincsenek tünetei. Vagy pszichésen képzeled be, vagy összeszedtél valamit, amiatt vagy rosszabbul.
15/21 A kérdező kommentje:
Nem kell azonnal leragni a fejem...
Mar ezelott megkerdeztem kulon kerdesben, hogyha kicsusztam 1 oraval lehetek-e terhes temakort mert a papir azt irja, ott erdekes azert voltam lecseszve, hogy megis mit kepzelek, az egy gyogyszer tajekoztato es nem hazudik szoval tuti terhes vagyok...
2016. szept. 22. 18:48
16/21 anonim válasza:
Olyat azért túlzás írni, hogy tuti terhes vagy, max lehetsz. De még egyszer megkérdezem, mert kivi vagyok, hogy honnan veszed, hogy 2 napja volt peteérésed?
17/21 A kérdező kommentje:
Peteerese tudtommal minden nonek van 1x egy honapban amikor is a kilokodott petesejt a legtermekenyebb. Es ha nem termekenyul meg akkor lesz a menstruacio... Nem tudom honnan jon ez hogy ha gyogyszert szed valaki akkor ilyen nincsen es a menstruacio ilyenkor egy generalt verzes ebben az esetben...mi nem igy tanultuk annak idejen es az internet se mutatja ezt. Ha esetleg en tevednek ezee bocsanat. Es kb.ra mondom hogy akkor volt peteeresem mivel ezt barki otthon megallapithatja a nyak vizsgalataval.
2016. szept. 22. 20:25
18/21 A kérdező kommentje:
Mielott valaki felreertelmezne az utolso modnatot: nem nyakat hanem nyákot ertek benne, csak mobilrol vagyok ezert nem ekezetezek.
2016. szept. 22. 20:27
19/21 anonim válasza:
Igen, peteérés jó esetben van minden nőnek, de nem akkor mikor fogamzásgátlót szed. Ugyanis azok úgy gátolják a fogamzást, hogy megszüntetik a peteérést. Ne haragudj, de ezt általában mindenki tudja, aki ezt a fogamzásgátló módszert alkalmazza. Ha nem így olvasta, akkor valamit nagyon benéztél.
20/21 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom, hat ezt nem tudtam. Mind1 meglatjuk mi lesz.
2016. szept. 23. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!