Az is lehet a terhesség jele, ha nem reggel van rosszullét, hanem este?
Figyelt kérdés
Mostanában esténként lefekvés előtt rámjön az émelygés (egy hete mindennap, akkor is ha eszek, akkor is ha nem).
Reggel viszont jólérzem magam, pörgök mint a búgócsiga.
Feltétlenül reggel van a hányinger, vagy van olyan aki este érzi magát rosszul?
2013. nov. 29. 21:31
1/12 anonim válasza:
Szia én 10 héten keresztül minden este hánytam eljött az este 6 óra és kezdődött.. :) mindenki más.
2/12 anonim válasza:
nekem napi 24 órában volt hányingerem
3/12 anonim válasza:
Szerintetek aki hány sokat annak kislány lesz??
4/12 anonim válasza:
Nekem egèyznapos rosszulètem volt,reggeltől alvàsig
5/12 anonim válasza:
Mindig este voltam rosszul én is.
Kedves 3-as, sógornőm a kiszáradàsig hànyta magát mindkettőnél, két fia lett. Én is sokat hánytam, nekem is fiam lesz :-) 19hkm
6/12 A kérdező kommentje:
én még hányni nem hánytam, de sokszor van az a "jaj nem bírom visszatartani, jaj mindjárt" -határ.
mondjuk nagyon nehezen hányós vagyok, egész életemben kb. 5ször hánytam súlyos betegem, de ez a rendszeres émelygés van
2013. nov. 29. 21:55
7/12 anonim válasza:
hát kíváncsi leszek 4d uhn azt mondták kiscsaj..köszönöm :)
8/12 anonim válasza:
Én is estére leszek rosszul, például most is! :) Reggel még üde friss vagyok.
9/12 anonim válasza:
Reggeltől-estig hánytam.Napi 4-5x.Éjjel is 2x.
Kislányom lett :D
10/12 anonim válasza:
A 15. hétig minden este hánytam.
Tesztet még nem csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!