Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez megszakításos védekezés...

Ez megszakításos védekezés vagy rendes védekezés nélküli aktus volt? Kell esemény utánit feliratnom?

Figyelt kérdés
Párommal eggyüttvoltam de nem használtunk semmit hanem rendesen elment a végén,de inkább a hüvelybemenetnél és nem azon belül.Mikor pedig végeztünk,ki is folyt minden a hüvelynél,elég sok is volt neki.Egyébként ciklus 10.napján voltunk eggyütt és 26-27 napos ciklusaim vannak általában.
2016. szept. 20. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
bocs..! de ez a "kifolyt minden"...-ezen én is jót nevettem.. nagyon kevés elég egy babához. ráadásul pont ovu előtt.. hát imádkozz ha nem akarsz gyereket
2016. szept. 20. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki teherbe esik, annak is ki szokott ám folyni! Nagyon pici is elég ahhoz! Minek kell kockáztatni? Aztán futni eseményutániért meg abortuszra...pff
2016. szept. 20. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
a gravitacio kovetkezteben meg szep hogy kifolyik:) a tobb milliobol egyetlen spermanak nem kell csak kifolynia es akkor mar is ott a baba.
2017. jún. 10. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!