Valaki aki 27. re nemvárja?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 11:00
31/50 A kérdező kommentje:
Eddig semmi jele semminek :D te hogy vagy ?
2016. szept. 23. 16:11
32/50 anonim válasza:
#6-os#
Most már fáj a mellem és két napja étvágytalan vagyok, ma el lőttem egy tesztet bár nagy reményt nem fűztem hozzá
Tettem is fel képet róla ide az oldalra de van aki azt írja negatív van aki azt hogy pozitív, nyilván korai is volt
33/50 A kérdező kommentje:
Halvany de ottvan en örülnèk ha ien tesztem lenne ha negativ mèg extra halvanyan sincs ott semmi!
2016. szept. 23. 18:33
34/50 anonim válasza:
Én is bizakodó vagyok főleg mert még 4nap van a nem vártig :)
35/50 A kérdező kommentje:
Nekem is annyi van..
2016. szept. 23. 19:14
36/50 anonim válasza:
Pozi teszt tegnap este... Fel sem fogom, csináltam azóta vagy 5 db-t. Szerintetek dokihoz elég 2 hét múlva? Addig sokat nem tud mondani. LK
37/50 anonim válasza:
Kedves utolsó neked mennyi van még a menstruációig vagy már késik? Ám igen 2het múlva sztem mehetsz
#6-os#
38/50 anonim válasza:
#6-os#
Reggel csináltam egy másik tesztet is mert tegnap nem a reggelibol csináltam hátha erősödik a csík de nem hogy erősödött volna egy csík jelent meg :( nem értem miért mutatott ál pozitívat
39/50 anonim válasza:
Ugyanolyan tipusú teszt? Mert nekem kb 4 féle van itthon de nem mind mutatta a pozit, még ma sem amikor a többin Egyértelmű. Mára nem várom. Lk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!