Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki 27. re nemvárja?

Valaki aki 27. re nemvárja?

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 11:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:

Igen, és mindent rendben találtak mindkettőnknél.

Igaz, nem hőmérőzök, meg nem számolgatok és nem is stresszelünk rajta, nem adjuk fel továbbra se, majd jön amikor jönni akar. ;)

2016. szept. 17. 11:59
 12/50 A kérdező kommentje:
Ertem ensem hömerözök :) mongyuk en elege ra stersszelek amit nem kene de hhat nemtudok nem rá gondolni :D de iggaz majd jon ha jonni akar :)
2016. szept. 17. 12:12
 13/50 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, rz nagyon jó hozzáállás 5! Szedsz valami vitamint? Ovutesztet se probáltad még?
2016. szept. 17. 12:12
 14/50 anonim válasza:

Jó azért én is sokat gondolok rá, de nem görcsösen. ;)

Köszönöm 2-es, igyekszem pozitívan hozzáállni. Szedek vitaminokat igen, de nem ovu tesztelek, nem szeretnénk kötelezőszerűen együtt lenni meg figyelni, számolni. :)

2016. szept. 17. 12:26
 15/50 anonim ***** válasza:

#6-os# nekem is 13-án volt elméletileg akkor éreztem gorcsölést.

Csak nem tudom mitől tegnap óta megint görcsöl a hasam mint ha meg akarna jönni. Tudni kell az elmúlt fél évben volt egy műszeres befejezésem elhalt terhesség miatt utána egy spontán vetélés. És most remélem sikerül és minden rendben lesz

2016. szept. 17. 12:32
 16/50 A kérdező kommentje:
Enis ereztem gorcsolest most semmi elvileg jovohet kozepen kellene lenni a beagyazodasnak.sajnalom!nekem feb.volt missed ab 22hetesen
2016. szept. 17. 12:36
 17/50 anonim ***** válasza:

#6-os#

Nagyon sajnálom neked sem lehetett könnyű

2016. szept. 17. 12:52
 18/50 A kérdező kommentje:
Na de majd ird meg hogy mi a helyzet :)
2016. szept. 17. 12:56
 19/50 anonim ***** válasza:
#6-os# megírom remélem sikerül itt mindenkinek aki babát szeretne :)
2016. szept. 17. 13:32
 20/50 anonim ***** válasza:
Én 25-27 körül nagyon nem várom :) első probálkozós hónap, eddig vártam, hogy beinduljon a dolog. 6 évig szedtem tabit, utána 3 hónapig nem jött meg, 28-án volt az első igazi vérzésem. Viszont azthiszem éreztem az ovut, és el is kaptuk. Persze nem valószínű, hogy elsőre összejön, szerintem az egy kisebb csoda lenne, de sajnos ilyen beleélős vagyok. Már hamarabb is szerettem volna, de diplomáztam, esküvő, házvásárlás, mindig lekötött valami. Most laza helyen dolgozom, sínen van minden, remélem hamar összejön ;)
2016. szept. 18. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!