Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki 10. -re...

Van itt valaki, aki 10. -re (vagy körül) nemvárja?

Figyelt kérdés
Tünetek? mikor teszteltek leghamarabb?
2016. febr. 6. 16:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én mára nem vártam. Egyenlőre semmi tünetem nincs.
2016. febr. 6. 20:00
 2/14 anonim válasza:
Szia!Én 9.10.-ére várom is meg nem is.Tegnap volt egy kis barnázásom,azt hittem megjön de mára elmúlt.Most izgulhatok,hogy vajon mi lesz...Megjön e vagy nem.
2016. febr. 6. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:

10 vagy 12-re kellene megjönnie (pontosat nem tudok missed ab műtét miatti ciklus ingadozás miatt)

Álmos vagyok és fáradt; a derekam majd' leszakad és mintha nagyobb lenne a csípőm.

Tesztelnék 10-én, de nem merek. :O

2016. febr. 6. 23:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: ha volt egy kis barnázás, de elmúlt, az biztató jel. sajnos nekem nincs sok remény, mert szerintem alacsony az alaphőm, bár a hőmérő is elég régi, amivel ma megmértem, de 36,6-nál csipogott.... :( Semmilyen tünetem nincs, múlt hónapban viszont voltak tünetek, has szurka, mell fájdalom, de akkor megjött, ahogy kell. Kedd reggel ellövök egy tesztet, lehet nincs sok értelme, de nem tudom megállni...
2016. febr. 7. 09:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! En 10ike korul nem varom viszont semmi jelzés nem volt. Tegnap mondjuk arra ébredtem (hajnali 5kor) h atya eg most Megjött de semmi... Ma is erre ébredtem... Hat nem tudom. Teszt negativ..... Mindegy esélyem van meg ra 😊
2016. febr. 7. 11:38
 6/14 anonim ***** válasza:
En nem hőmérőzok de ma együtt voltunk párommal viszont most du-n barna lett picit a toalettpapir.... Egyre erősebb a meg fog jönni érzés. Viszont most nagyon elbizonytalanodtam. Ma egész nap érzem, talán tényleg meg fog jönni:(
2016. febr. 7. 15:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja es én voltam az 5s és 6s is
2016. febr. 7. 15:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, még van esély, barmázás simán lehet terhesség alatt, első néhány kimaradt menzi idején. Drukkolok! De mindenkinek!

Amúgy Ti is ilyen nehezen viselitek a bizonytalanságot? Olyan rossz érzés. Nem is az a bajom, hogy igen, vagy nem, csak már tudnám biztosan!!!

2016. febr. 7. 17:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Köszi és reméljük a legjobbakat! Én is drukkolok neked és mindenkinek aki itt babat vár :) Ha lesz fejlemény megírom.
2016. febr. 7. 18:01
 10/14 anonim ***** válasza:
+ infó: 2 napja érzek kaparászásokat, mint 4 éve a lányomnál és ma reggel jött a szagundor is. Tesztelni csak pénteken fogok; tutira megyek. :)
2016. febr. 8. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!