Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjemmel 9 hónapja próbálko...

A férjemmel 9 hónapja próbálkozunk, babát szeretnénk és eddig semmi, lehet, hogy baj van velünk?

Figyelt kérdés

Ez már a 9.hónap és semmi, most is érzem már, hogy meg fog jönni..

Kinek hányadik hónapban sikerült a teherbeesés?

A ciklusaim hosszabbak, ilyen 35-40 nap körül és félek, hogy valami bajom van.. Volt valaki, aki szintén ilyen ciklussal babás lett simán, orvosi segítség nélkül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 17. 08:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Nem tudom, hogy volt-e gond nálunk. Férjem egyáltalán nem volt dokinál. Én meg amikor voltam akkor megnéztek UH-n és aszerint minden rendben volt, a mensim is mindig pontos volt.

Én nem értem hogy miért történt igy hogy ilyen sokára sikerült, most meg azon izgulok hogy egészséges legyen, szerintem az is egy csoda lesz, nagyon imádkozom érte, én nem élném túl ha neki valami baja lenne, mert nagyon régóta vártuk már. :(

2016. okt. 4. 13:34
 22/26 anonim ***** válasza:
77%
Én vagyok a 6 év óta próbálkozó,5-ös nagyon szuper,és nem semmi hogy kibírtátok vizsgálat nélkül.Mi elmentünk mindenféle vizsgálatra,most ott tartunk hogy minden rendben van már nálam is,így én is várom hogy a csoda megtörténjen. :)
2016. okt. 4. 13:41
 23/26 anonim ***** válasza:
34-45 napos ciklussal, 4. hónapban sikerült. Kétségbe voltam esve, pedig nekem is voltak ovu tüneteim. Épp megkaptam a nagy nehezen kiharcolt endokrinológiai beutalót, mikor 46. napon + lett a tesztem. Csak időzítsetek jól, bár a mi ciklusunkkal ez nehezebb. :)
2016. okt. 11. 22:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha olvasod, mi lett veletek? Lett babátok?
2019. dec. 7. 21:10
 25/26 A kérdező kommentje:

Igen :) Tavaly májusban született meg a kisfiunk :)

Kiderült, hogy a férjemnel volt baj, megműtötték és a műtét utáni 3. hónapban már várandós voltam.

Ha bármi kérdésed van, irj nyugodtan privátban!

2019. dec. 16. 22:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Jajj de jó! Köszönöm, hogy írtál és örülök, hogy összejött a baba!
2019. dec. 17. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!